Exotisch met een glittertje

01:25 - 00:51
luistertijd 01:25 - leestijd 00:51

shop

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen.

De nieuwste winterkleuren van Essie zijn geïnspireerd op de hardwerkende vrouw die weet wat ze wil.

Deze ‘moderne prinses’ kan haar lol op met zes nieuwe kleuren in de collectie. Met namen als Snap Happy, Where’s My Chauffeur, Leading Lady, Butler Please, Beyond Cozy en She’s Pampered zit dat wel goed.

Zo is Snap Happy een zachtrode kleur terwijl She’s Pampered  juist een chique scharlakenrode kleur is. Where’s My Chauffeur is een turkooise lak, Leading Lady is ‘Russisch’ rood en Butler Please is blauw-paars. Tot slot is Beyond Cozy een gouden glitterlak.

En zo omschrijft Essie haar nieuwste collectie:
Iedere vrouw weet dat ze met een gevoel voor stijl en hard werken een ‘leading lady’ kan zijn waarbij de wereld aan haar voeten ligt. Vorstelijke opmerkingen als “where’s my chauffeur” en “butler please” zijn op z’n plaats en haar leven zal als ‘beyond cozy’ worden omschreven. De woorden “she’s pampered” zullen worden gefluisterd. Maar diep van binnen weet ze dat zij zich alleen snap happy voelt, wanneer ze deelt in haar rijkdom.

De nagellakjes zijn vanaf december te koop voor het ‘koninklijke’ bedrag van 10,16 euro bij DA en Etos.

Lees ook:

Lees ook