Het bleekt niet, maar egaliseert de huidkleur

03:27 - 02:04
luistertijd 03:27 - leestijd 02:04

Heb je last van bruine verkleuringen of een oneffen of doffe teint probeer dan eens Paula’s Choice  RESIST Pure Radiance Skin Brightening Treatment.

Egaliserend, herstellend en anti-oxidatief

De geavanceerde formule van dit product met een complex van bewezen effectieve vitamine- en plantenextracten waarover Paula’s Choice het eigendomsrecht heeft, maakt de huid lichter. De lichtgewicht, zijdeachtige textuur zorgt direct al voor een stralende teint. Tevens gaat een exclusief mengsel van huidherstellende en antioxiderende ingrediënten diverse tekenen van huidveroudering, zoals rimpels tegen.

RESIST Pure Radiance Skin Brightening Treatment bleekt de huid niet. Wat producten die hydrochinon bevatten wel doen. Bleken betekent dat je kleur aan de huid onttrekt. Dit product werkt op een heel andere wijze. Het verwijdert geen kleur uit omringende (niet verkleurde) huiddelen. In plaats daarvan maakt het donkerdere, verkleurde huiddelen meer van gelijke kleur als de omringende huid.

Veilig en verdraagzaam

Het is dus het perfecte alternatief voor diegenen die geen producten met hydrochinon kunnen verdragen of willen gebruiken. Het is veilig voor alle huidtypen en laat de huid stralen ongeacht huidkleur of etnische afkomst.

RESIST Pure Radiance Skin Brightening Treatment helpt ook die vervelende bruine of rode vlekjes te vervagen ten gevolge van puistjes. Dergelijke vlekjes kunnen roze tot rood zijn, of als je een donkere teint hebt licht- tot donkerbruin.

Gebruiksaanwijzing: Je brengt  een of twee keer per dag een kleine hoeveelheid onder je dag- of nachtcrème aan. Het product werkt ook heel mooi onder make-up. Je huid wordt direct al gladder en stralender. En als je het dagelijks gebruikt, kun je na twee tot zes weken een zichtbare verbetering verwachten van een oneffen teint en bruine vlekjes. Zoals bij elk product dat bedoeld is om huidverkleuring te vervagen is het essentieel dat je het dagelijks combineert met een product met een zonnefilter van minimaal SPF 15 om optimale resultaten te behalen. Langdurig gebruik is nodig  om te voorkomen dat verkleuringen terugkomen en dat nieuwe verkleuringen ontstaan. Het is ook te gebruiken in combinatie met een product dat benzoylperoxide, retinol of voorgeschreven retinoïde bevat.

Quote van een tevreden Paula’s Choice klant: “Na een week zie ik al een groot verschil; mijn bruine vlekjes zijn aanzienlijk lichter geworden”.

Natuurlijk is RESIST Pure Radiance Skin Brightening Treatment 100% vrij van geur- en kleurstoffen en nooit op dieren getest.

Dus weg met die donkere vlekjes en laat je huid stralen! Koop nu via www.paulaschoice.nl

 

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

 

Dit nieuws maakt onderdeel uit van het merkendossier van Paula’s Choice en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Wat BeautyJournaal zelf over Paula’s Choice schreef: 

 

Lees ook