Geniet langer van je haarkleur…

01:36 - 00:57
luistertijd 01:36 - leestijd 00:57

Het gevoel van pas gekleurd haar langer vasthouden kan met de nieuwste haarverzorgingsproducten van Dove Hair Color Care. Langer genieten van je recent gekleurde haardos? Dan bieden de nieuwste producten van Dove uitkomst.

Dubbele werking
De producten uit de Dove Hair Color Care lijn hebben een dubbele werking, namelijk de Color Revitalizer formule en de voedende bestandsdelen als oliën en proteïnen uit de Fibre Active Technology. De Color Revitalizer formule dankt zijn werking aan het Micromoisture serum die voor een verzorgend en beschermend laagje over het haar zorgt. Hiermee beschermt en repareert het je pas gekleurde coupe tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De Fibre Active technology bevat juist oliën en proteïnen om het haar optimaal te voeden.

Bescherming tegen de zon
Tripje naar de zon gepland? Alle producten uit de Dove Hair Color Care lijn bevatten een UV-filter. Je kunt in de lijn kiezen uit een shampoo, een dagelijkse intensieve conditioner, een voedende conditioner en een masker.

De claims:

 Lees ook:

Bekijk ook deze film met kapper Piet-Jan Duivenvoorden over kleurbehoud van je haar:

[media id=171 width=620 height=350]

Lees ook de leuke review van BeautyJournaal’s testpanel over het gebruik van de Kérastase Chroma Captive lijn.

Lees ook