SLIMMING, voor een slanker figuur – met Pascaud

03:40 - 02:12
luistertijd 03:40 - leestijd 02:12

Wat is Slimming?

Slimming Day & Night is een maandkuur voor iedereen die hulp nodig heeft bij het snel kwijtraken van een paar overtollige kilo’s. 1 Verpakking is voor 1 maand en bevat 30 rode capsules (dag) en 30 groene capsules (30).

Slimming is een middel om af te slanken door vetverbranding. Het werkt op verschillende plaatsen van de vethuishouding en is zelfs in staat om moeilijke vetten op de buik, bovenbenen en heupen te verbranden. Slimming is wetenschappelijk onderbouwd en uitgebreid in de praktijk getest met spectaculaire resultaten.

Overgewicht een gezondheidsprobleem

Overgewicht is de afgelopen tien jaar ook in Europa uitgegroeid tot een serieus probleem.Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat de ene na de andere dieetgoeroe opstaat met een eigen methode om snel slank te worden en slank te blijven.

Het gaat meestal om caloriearme diëten. Deze zijn niet alleen lastig vol te houden, maar vertragen ook de stofwisseling. Daardoor neemt de verbranding van reservevetten juist af. Bovendien versterken dergelijke diëten de afbraak van spiermassa en zorgen ze voor een vermoeid gevoel.

Ook werken caloriearme diëten het jojo-effect in de hand. Het lichaam ervaart een lage inname van calorieën immers als een noodsituatie, zoals vroeger nog wel eens voorkwam in tijden van voedselschaarste of hongersnood. Zodra weer wordt overgeschakeld op een normaal voedingspatroon, zal het lichaam in hoog tempo de vetreserves gaan opbouwen. Daar door zal het lichaamsgewicht weer snel toenemen.

Duurzaam afvallen is dus alleen mogelijk zonder radicale wijzigingen in de levensstijl aan te brengen. De nadruk moet niet liggen op het verminderen van de calorieconsumptie, maar op het stimuleren van de verbranding van reservevet.

De rode capsule

Actieve ingrediënten:

 

 

De groene capsule

Actieve ingrediënten:

Voor wie is Slimming geschikt?

Voor alle mannen en vrouwen die:

 

Zijn er contra-indicaties?

Slimming mag langdurig gebruikt worden maar wij adviseren het 2 maanden achter elkaar te gebruiken en daarna met medisch advies.

Adviesverkoopprijs Slimming € 49,00, inhoud 60 capsules (1 maand)

Combineren met Deto-X

Voor een nog betere werking wordt het gebruik van Deto-X geadviseerd voorafgaande aan de Slimming. Deto-X is een complete kuur voor het lichaam, het wordt ontdaan van alle afval stoffen. Lever, nieren, bloed en darmen worden gereinigd. Tevens zorgt het voor een goede darmflora, verhoogt het energieniveau en een betere opname van voedingsstoffen.

Adviesverkoopprijs Deto-X € 33,50, inhoud 200 ml

Meer over Pascaud producten lees je hier.

De informatie behoort tot het merkendossier van  Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

******

Wat schreef BeautyJournaal zelf over Pascaud?

Lees ook