Zonbescherming op de skies!

01:52 - 01:07
luistertijd 01:52 - leestijd 01:07

Goede zonbescherming tijdens je vakantie is van essentieel belang om je huid te beschermen. Vooral tijdens wintersport. De reflectie van UV-straling is bij sneeuw 90%, bij water 40% en zand 25%. Belangrijk is dan ook om je huid goed en regelmatig in te smeren. De nieuwste producten van Sunpass beloven zelfs op grote hoogte de ultieme bescherming voor een onbezorgde trip richting de bergen.

Extreme weersomstandigheden
De zonverzorgingslijn van Sunpass is speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens extreme weersomstandigheden als skiën, surfen, zwemmen en zeilen. Niets zo vervelend om thuis te komen met een zonverbrande huid.

Antirimpel crème
De lijn bestaat uit acht producten in SPF 20 en 50 waarbij de Anti-Wrinkle crème samengaat met een aparte lipstick. Sunpass’ nieuwste lijn bevat een Radiant Complex Cream, een Anti-Wrinkle Cream, High Security Cream (kinderen), Anti-Wrinkle Cream + Lipstick voor volwassenen en kinderen, Lipstick, Lips & Sensitive Areas en een After Sun.

In de Radiant Complex Cream zitten parelachtige bronzing-pigmenten die huid direct een zonnegloed geven. De Lip & Sensitive Areas crème, speciaal voor lippen, neus en wangen, komt in een compacte verpakking die je overal naartoe kunt nemen. Sunpass’ zonverzorgingslijn bevat daarnaast de technologie Nano Dispersion Patent die ervoor zorgt dat het product snel intrekt en een witte gloed voorkomt.

De claims zijn:

In het persbericht staat verder dat de Anti-Wrinkle Cream SPF 50 in 2011 de Franse Victoire de la Beauté won.

Lees hier over andere zonverzorgingsproducten.

Lees ook