Droge huid Gevoelige huid Gezicht Rimpels en slapte Zon

Sunpass zonverzorgingslijn voor de barre hoogten

Zonbescherming op de skies!

Goede zonbescherming tijdens je vakantie is van essentieel belang om je huid te beschermen. Vooral tijdens wintersport. De reflectie van UV-straling is bij sneeuw 90%, bij water 40% en zand 25%. Belangrijk is dan ook om je huid goed en regelmatig in te smeren. De nieuwste producten van Sunpass beloven zelfs op grote hoogte de ultieme bescherming voor een onbezorgde trip richting de bergen.

Extreme weersomstandigheden
De zonverzorgingslijn van Sunpass is speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens extreme weersomstandigheden als skiën, surfen, zwemmen en zeilen. Niets zo vervelend om thuis te komen met een zonverbrande huid.

Antirimpel crème
De lijn bestaat uit acht producten in SPF 20 en 50 waarbij de Anti-Wrinkle crème samengaat met een aparte lipstick. Sunpass’ nieuwste lijn bevat een Radiant Complex Cream, een Anti-Wrinkle Cream, High Security Cream (kinderen), Anti-Wrinkle Cream + Lipstick voor volwassenen en kinderen, Lipstick, Lips & Sensitive Areas en een After Sun.

In de Radiant Complex Cream zitten parelachtige bronzing-pigmenten die huid direct een zonnegloed geven. De Lip & Sensitive Areas crème, speciaal voor lippen, neus en wangen, komt in een compacte verpakking die je overal naartoe kunt nemen. Sunpass’ zonverzorgingslijn bevat daarnaast de technologie Nano Dispersion Patent die ervoor zorgt dat het product snel intrekt en een witte gloed voorkomt.

De claims zijn:

  • Zeer hoge bescherming tegen UVA en UVB straling (3 sterren)
  • Het product is niet vet, trekt snel in en laat geen witte gloed achter
  • Vochtinbrengende, bacteriedodende en genezende werking door de pijnboomolie
  • Anti-allergie door het wortelextract, herstellende werking door vitamine B5
  • Gaat vrije radicalen tegen door vitamine E
  • Anti-rimpel effect
  • Waterproof

In het persbericht staat verder dat de Anti-Wrinkle Cream SPF 50 in 2011 de Franse Victoire de la Beauté won.

Lees hier over andere zonverzorgingsproducten.

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen