Biodermal, voor je gezicht Anti-age serum In de Anti Age lijn van Biodermal, voor vrouwen vanaf 30 jaar tot grote ouderdom is nu ook een serum verschenen. Het is een aanvulling op de dag- en de nachtcreme. Je kunt het het hele jaar door gebruiken of wanneer je huid extra ondersteuning nodigt heeft, bijvoorbeeld na de […]

04:22 - 02:37
luistertijd 04:22 - leestijd 02:37

Biodermal, voor je gezicht

Anti-age serum

In de Anti Age lijn van Biodermal, voor vrouwen vanaf 30 jaar tot grote ouderdom is nu ook een serum verschenen. Het is een aanvulling op de dag- en de nachtcreme. Je kunt het het hele jaar door gebruiken of wanneer je huid extra ondersteuning nodigt heeft, bijvoorbeeld na de zomer. Je huid kan dan veel droger aanvoelen.

Het serum bevat een hoge dosis vitamine E, een bekende zeer goed onderzochte vrije radicalen vanger en beschermer van een gezonde huidconditie. Daarnaast zitten er diverse hydraterende bestanddelen in die ook onderdeel uitmaken van je natuurlijke beschermlaag en er zit cypergras in wat in staat moet zijn de collageenproductie te stimuleren.
Helaas wordt de perscommunicatie niet ondersteund met testbewijzen en resultaten in cijfers. De claim richt zich algemeen op meer versteviging en veerkracht van de huid. 30 ml kost 22,95 euro.

Clarins, voor je lichaam

Gommage Exfoliant Peau Neuve

Zuivert en verzacht de opperhuid door het verwijderen van oneffenheden. Uiterst belangrijk voor een mooie huid. € 38,-

Heerlijk zijn ook de gezichtsproducten uit de Multi Hydratant lijn: super vochtverzorgend maar wel met matterend effect. Je lees er hier meer over.

Hannah Hydro Mask

hannah Hydro Mask hydrateert, herstelt, verfijnt en verzacht de huid van het gezicht, hals en decolleté en voorziet deze van een ultiem vochtcomfort en direct voelbare kalmering!

Door het hannah Hydro Mask regelmatig te gebruiken, dagelijks of enkele malen per week als masker, krijgt de huid een intensief dorstlessende vochtboost. Het masker kan tevens rond de ogen worden aangebracht. Na gebruik voelt de huid zacht, soepel en goed gehydrateerd aan. Bovendien wordt zichtbaar dat de structuur van de poriën verfijnd is en dat de huid kalmeert. hannah Hydro Mask is verkrijgbaar voor € 35,00/50ml bij de hannah huidcoaches! Kijk voor meer informatie op de website Huidcoach. Je leest er hier meer over.

Pascaud Repair Complex…we love!

De Repair Complex is voor iedereen geschikt, het zorgt voor een mooie glans en kleur (goede doorbloeding) en repareert ook nog eventuele schade die je huid heeft opgelopen door de zon. Het bevat onde o.m. de volgende werkstoffen:

Vitamine B: verschillende vormen van vit. B in een hoge concentratie voor vocht herstel, als anti-oxidant en een anti-bacteriele werking, speelt een belangrijke rol bij cellulaire stofwisseling. Foliumzuur (vit. B11): is een aanjager (activator) van de huid eigen repair enzymen.

Polysaccharide van schizophyllan (paddestoel): Stimuleert de celvernieuwing en voorkomt waterverlies en aantasting door UV straling van het afweersysteem van de huid, zorgt dat de huid niet uitdroogt. Daarnaast heeft het ook nog een intensief herstellende werking op de huid. Lactobacillus Rogge Ferment (betaglucan): regenererende werking en activeert het afweer systeem.

Squaleen: regenereert en hydrateerd intensief en geeft een goed huid gevoel, huid identieke vetzuren. Betaïne: een stof uit suikerbiet dat de vochtverdeling in de cellen en tussen de cellen onderling in balans houdt (osmose beschermer), en dus zorgt voor een optimale cel stofwisseling. Teunisbloemolie: Vermindert droog worden van de huid. Adviesprijs Repair Complex € 73,40, inhoud 30 ml. Je leest er hier meer over.

Herstel alle uv-schade met Paula’s Choice Resist Lijn!

Schade door de zon is veruit de belangrijkste oorzaak van rimpels en huidveroudering. Dat is eenvoudig te zien op lichaamsdelen die vrijwel nooit met zonlicht in aanraking komen en die te vergelijken met delen die dagelijks aan zonlicht worden blootgesteld.

De huid verliest vooral door zonneschade het vermogen om antioxidanten te produceren. Als we niet genoeg beschermd worden door antioxidanten die we tot ons nemen via onze voeding en door ze op de huid aan te brengen, veroorzaakt schade door vrije radicalen heel wat ellende zoals: afbraak van collageen, mutaties in het DNA in onze cellen, het belemmeren van het zelfherstellende vermogen van de huid, etc. Kortom: huidveroudering.

De Resist-lijn van Paula’s Choice biedt alle essentiele stoffen om de huid weerbaarder te maken tegen uv-schade. Je leest er hier meer over.

Lees ook:

Lees ook