shop Refectocil wenkbrauw- en wimperverf Deze wenkbrauw- en wimperverf is een supervoordelig alternatief als je geen geld of tijd hebt om het professioneel te laten doen. Het werkt perfect en heel secuur. Bekijken Ter gelegenheid van de 140 ste verjaardag van het Japanse cosmeticamerk Shiseido, brengt het bedrijf een prachtig gezichtspoeder uit met een afbeelding […]

01:02 - 00:37
luistertijd 01:02 - leestijd 00:37

Ter gelegenheid van de 140 ste verjaardag van het Japanse cosmeticamerk Shiseido, brengt het bedrijf een prachtig gezichtspoeder uit met een afbeelding van de beroemde camellia bloem, tevens het beeldmerk van Shiseido.

Het poeder is heel verfijnd van structuur en komt in twee roze tinten met wit. Vermengd geven ze de huid een prachtige blos met een heel fijne schittering. Het lichte roze wordt omschreven als een zuiver lente roze, het donkerder roze als een rijk, dieproze en het wit als platina wit. Ze zijn ook afzonderlijk te gebruiken als highlights.

Verfris de teint door de drie kleuren te mengen voor jukbeenderen, het voorhoofd, de neusbrug en de kaaklijn. Mooi is ook het donker roze midden op het jukbeen aan te zetten en het lichtroze eromheen uit te waaieren. Het poeder is zo verfijnd dat je er subtiel mee kan werken. Het is exclusief verkrijgbaar bij De Bijenkorf.

Lees ook