Make-up Teint

Shiseido’s prachtige Camellia compact gezichtspoeder

Ter gelegenheid van de 140 ste verjaardag van het Japanse cosmeticamerk Shiseido, brengt het bedrijf een prachtig gezichtspoeder uit met een afbeelding van de beroemde camellia bloem, tevens het beeldmerk van Shiseido.

Het poeder is heel verfijnd van structuur en komt in twee roze tinten met wit. Vermengd geven ze de huid een prachtige blos met een heel fijne schittering. Het lichte roze wordtomschreven als een zuiver lente roze, het donkerder roze als een rijk, dieproze en het wit als platina wit. Ze zijn ook afzonderlijk te gebruiken als highlights.

Verfris de teint door de drie kleuren te mengen voor jukbeenderen, het voorhoofd, de neusbrug en de kaaklijn. Mooi is ook het donker roze midden op het jukbeen aan te zetten en het lichtroze eromheen uit te waaieren. Het poeder is zo verfijnd dat je er subtiel mee kan werken. Het is exclusief verkrijgbaar bij De Bijenkorf.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen