shop Maybelline Super Stay Matte Ink – kleur 180 Deze matte lipgloss blijft zeker tien uur op je lippen zitten, zonder raar in te drogen en uit te lopen in liplijntjes. Ideaal als je vaak mondkapjes draagt! Water- en vetproof.   Bekijken Sinds ik mijn haar koperrood heb geverfd experimenteer ik ook met make-up. Ik […]

01:56 - 01:10
luistertijd 01:56 - leestijd 01:10

Sinds ik mijn haar koperrood heb geverfd experimenteer ik ook met make-up. Ik vind het leuk om te kijken welke kleuren het beste werken met mijn haar. Daarom vandaag een aantal make-up tips die prachtige bij rood haar staan. Stiekem ook al een kleine preview voor deze herfst, waarin koperrood het helemaal wordt. Lees BeautyJournaal’s nieuwe trendmagazine er ook maar op na!

Make-up tips

Ik vind het erg leuk om rood met groen te combineren. De koperrode kleur van mijn haar springt er op deze manier nog meer uit. Ik gebruik graag grasgroene kleuren gecombineerd met goud. Ik vond de volgende YouTube video online, waarin de vlogger zo’n mooie groene oog look had, dat ik deze gewoon met jullie wilde delen.

Preview herfst/winter 2012

Wat ook prachtig is met rood haar en wat wij deze herfst veel gaan zien is koper tot (bordeaux) rode oogschaduw en lippen. De oogschaduw wordt deze herfst tot aan de wenkbrauw aangebracht, waardoor de look vele malen dramatischer wordt. Combineer dit bijvoorbeeld met fris goud, zodat de look niet te  gotisch wordt.

Zoals te zien is in de collage is een intense lip gecombineerd met heftig oogschaduw het helemaal deze herfst/winter. De look blijft rustig omdat er gekozen wordt voor kleuren uit dezelfde familie. De sfeer van de trend heeft iets antieks en daarom heeft het ook de naam Roam-antique.

Nog een kleine tip van de sluier, onze eigen Monique kreeg bovenstaande look aangemeten door Elke Willemen hoofd Mac Benelux.  Bekijk hier de tutorial maar eens met Monique en Elke.

WIN make-up workshop om de nieuwste trends te leren toepassen

Ga hier naar het nieuwe trendmagazine van BeautyJournaal en win een trendworkshop met MAC’s Elke Willemen!

Lees ook:

Lees ook