We hoeven jou als trouwe BeautyJournaal lezeres niet te vertellen wat de gevolgen van veel zonblootstelling op je huid zijn.

01:24 - 00:50
luistertijd 01:24 - leestijd 00:50

We hoeven jou als trouwe BeautyJournaal lezeres niet te vertellen wat de gevolgen van veel zonblootstelling op je huid zijn. Of toch wel? Vooral vochtverlies en als gevolg daarvan een drogere huid. Na enige tijd krijg je ook een valere teint omdat het bruine kleurtje verdwijnt. Glans en vochtbinding, dat is wat je nu wilt, en is je huid gevoelig, dan ook graag heel milde verzorging. Decubal claimt er voor die gevoelige huid te zijn. Voor een nazomerse verzorging adviseren ze:

Decubal serum dat kalmeert met jojoba– en avocado olie, kamille extract en amandelolie, in een luchtdichte pomp, gemaakt van recyclebaar materiaal. 30 ml 19,99 euro.

Decubal gezichtscreme vitaal, met niacinamide, zonder parfum en parabenen (conserving door phenoxyethanol), in een pompje. 50 ml 12,50 euro.

Decubal bodycreme met vaseline, glycerine, natuurlijke olien uit kokos en vitamine e, parfumvrij en parabeenvrij (conservering door phenoxyethanol), in een tube. 100 ml 12,50 euro.

Decubal Body olie, niet vet met jojoba olie, kamille extract, vitamine e, paraffine, zonder conservering (er zit geen water in, dus is het ook niet nodig).  Geeft de huid een zijdeachtige glans en is parfumvrij. 200 ml 14,99 euro.

Tip: breng een bodyproduct nog op een vochtige huid aan, zo wordt meteen extra vocht ingesloten door de creme of olie.

Lees ook