shop Pascaud Cleanser – de lekkerste ooit Pascaud Cleanser – de lekkerste ooit. Op basis van aloë vera, goed reinigend in 1 keer, zonder te irriteren of uit te drogen. Favoriet bij vrouwen. Bekijken Naast de Trind Top Coat, die onlangs met een verbeterde productformule opnieuw is uitgebracht, brengt Trind nu een aanvullend product uit: […]

01:08 - 00:41
luistertijd 01:08 - leestijd 00:41

Naast de Trind Top Coat, die onlangs met een verbeterde productformule opnieuw is uitgebracht, brengt Trind nu een aanvullend product uit: de Trind Top Coat Matt.

Verzorgende en verzegelde lak

De Trind Top Coat Matt geeft je nagels een fraaie, matte ‘finishing touch’. Net als de reguliere Top Coat kan deze matte variant als enkele laag over je nagellak worden aangebracht en transformeert het de glans van de lak naar een matte tint.

Naast het matte effect zorgt deze Top Coat ervoor dat de aangebrachte nagellak langer mooi blijft en dat “chippen” voorkomen wordt.

Trind heeft bovendien actieve verzorgende ingrediënten aan de Top Coat Matt toegevoegd die je nagels in goede conditie houden. De Top Coat Matt droogt snel waardoor deze praktisch en gemakkelijk in gebruik is.

De Top Coat Matt kost 8,95 voor 9 ml. Te koop bij de meeste winkels van de grote ketens: ETOS, DA, D.I.O. Drogisterij en Douglas. Voor de dichtstbijzijnde verkooppunten, zie www.trind.com

Lees ook