Heb je je vakantie al achter de rug? Maar wil je wel nog even genieten van een paar zomerse dagen èn je mooie teint behouden? Wanneer je je huid al goed hebt voorbereid op een zonnige vakantie, is het makkelijker om je opgebouwde teint langer vast te houden. Bronzestim Bronzestim is een voedingssupplement dat de […]

04:51 - 02:54
luistertijd 04:51 - leestijd 02:54

Heb je je vakantie al achter de rug? Maar wil je wel nog even genieten van een paar zomerse dagen èn je mooie teint behouden? Wanneer je je huid al goed hebt voorbereid op een zonnige vakantie, is het makkelijker om je opgebouwde teint langer vast te houden.

Bronzestim

Bronzestim is een voedingssupplement dat de bruining van de huid bevordert en versnelt. Beschermt het lichaam van binnenuit tegen zonschade als gevolg van blootstelling aan uv-straling. Het is een aanvulling op de beschermende cosmetica van buiten af, om de huid ook van binnenuit weerbaarder te maken. Wanneer de Bronzestim gebruikt wordt na de zon vakantie, blijft je teint beter behouden.

Voor iedere volwassene die op een veilige manier een bruine teint wil of voor  extra bescherming wil in de zomer zonder dat een bruine teint gewenst is. Slik Bronzestim de hele zomer door, of zo lang blootstelling aan uv-straling voortduurt.

Alle Pascaud voedingssupplementen zijn puur natuur, alleen de beste loten en oogsten worden verwerkt. Bronzestim bevat carotenoïden (zoals bèta-caroteen, lycopeen en luteïne) die een directe invloed hebben op het bruin kleuren van de huid en beschermen tegen UV-B straling. De aanmaak van melanine wordt gestimuleerd door L-fenylalanine en L-tyrosine. Foliumzuur, koper en PABA spelen een indirecte rol bij de bruining van de huid.

De antioxidanten vitamine E, vitamine C, citrus bioflavonoïden, foliumzuur, selenium en koper beschermen tegen huidveroudering. Adviesprijs Bronzestim € 24,80, inhoud 30 capsules

Hoe behoud je de teint van je gezicht?

Hydrateren en voeden is natuurlijk altijd belangrijk voor je huid, maar zeker wanneer je je teint wilt behouden. Wanneer je de Pascaud gezichts verzorging gebruikt, hoef je je geen zorgen te maken dat je weer snel ‘wit’ bent. In tegendeel, je huid blijft dan altijd mooi stralen!

Welke crème het meest geschikt is voor jouw huid?

De Repair Complex is voor iedereen geschikt, het zorgt voor een mooie glans en kleur (goede doorbloeding) en repareert ook nog eventuele schade die je huid heeft opgelopen door de zon. Het bevat onde o.m. de volgende werkstoffen:

Vitamine B: verschillende vormen van vit. B in een hoge concentratie voor vocht herstel, als anti-oxidant en een anti-bacteriele werking, speelt een belangrijke rol bij cellulaire stofwisseling.
Foliumzuur (vit. B11): is een aanjager (activator) van de huid eigen repair enzymen.

Polysaccharide van schizophyllan (paddestoel): Stimuleert de celvernieuwing en voorkomt waterverlies en aantasting door UV straling van het afweersysteem van de huid, zorgt dat de huid niet uitdroogt. Daarnaast heeft het ook nog een intensief herstellende werking op de huid.

Lactobacillus Rogge Ferment (betaglucan): regenererende werking en activeert het afweer systeem.

Squaleen: regenereert en hydrateerd intensief en geeft een goed huid gevoel, huid identieke vetzuren
Betaïne: een stof uit suikerbiet dat de vochtverdeling in de cellen en tussen de cellen onderling in balans houdt (osmose beschermer), en dus zorgt voor een optimale cel stofwisseling.
Teunisbloemolie: Vermindert droog worden van de huid

Adviesprijs Repair Complex € 73,40, inhoud 30 ml

BodyDuo

Het duo bestaat uit de BodyPolish en BodyNourish.

De BodyPolish is een cosmeceutisch doucheproduct, voor het verwijderen van de dode huidcellen en om de celvernieuwing te stimuleren. Dit betekent dat de huid sneller nieuwe cellen aanmaakt, die de huid van nature beter kunnen beschermen. Ook wordt de pigmentaanmaak geprikkeld, met een diepere, snellere en gelijkmatigere bruining als gevolg.

Het kan op 3 manieren worden gebruikt: intensief (op een droge huid aanbrengen), medium (op een vochtige huid aanbrengen) of mild (op een spons aanbrengen).

De BodyPolish is een duoscrub en bevat ingrediënten die zorgen voor een shower power effect. Het geeft een zijdeachtig gevoel na het douchen. Adviesverkoopprijs Body Polish € 26,15, inhoud 250 ml

Een goed gehydrateerd huid, zal langer bruin blijven. Dat is de taak van de BodyNourish.

Dit is een geweldige cosmeceutische anti-ageing softcreme voor het totale lichaam. Het zorgt voor een betere huidspanning (liftend effect), geeft een langdurig zijdezacht effect en hydrateert de huid. Dagelijks na bad of douche het hele lichaam mee insmeren. Adviesverkoopprijs Body Nourish € 38,05, inhoud 200 ml

Meer over Pascaud producten lees je hier.

De informatie behoort tot het merkendossier van  Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook