shop Coolibar strandjurkje van UV-werende stof spf 50 Dit jurkje met 3/4 mouwtje is gemaakt van ZnO SUNTECT materiaal. Het heeft een UV-werende werking vergelijkbaar met een spf 50. Gemaakt van katoen en geïmpregneerd met zinkoxide. Bekijken Alterna breidt zijn, vorig jaar in Nederland gelanceerde, biologische en milieuvriendelijke Bamboo lijn uit met een complete collectie […]

01:21 - 00:48
luistertijd 01:21 - leestijd 00:48

Alterna breidt zijn, vorig jaar in Nederland gelanceerde, biologische en milieuvriendelijke Bamboo lijn uit met een complete collectie van zeven verschillende stylingproducten. De producten zijn bedoeld voor zowel mannen als vrouwen en zijn volgens het merk geschikt voor alle haarsoorten en haarlengtes.

Er is een Super-Natural Curl Shaping & Defining Cream, die pluizen voorkomt en krullen mooi in model houdt, een Freestyle Flexible Controle Gel die niet schilfert, niet hard wordt en daardoor kneedbaar blijft, een Cleanse Extend Translucent Dry Shampoo die vuil en vet absorbeert en daardoor een föhnbehandeling een paar dagen langer mooi houdt, en een Boho Waves Tousled Texture Spray, een gewichtloze spray die je haren een volumineuze ‘beach look’ geeft.

De Texturizing Body Boost Voluminizing Liquid Powder is een poeder dat je haar volume textuur en stevigheid geeft, Form Ultra-Hold Sculpting Clay is een sterk stylingproduct met een matte finish en Shape Moldable Texture Paste is een Multi functioneel stylingproduct dat zich bijzonder makkelijk laat verdelen.

Alle producten bevatten onder meer een bamboe extract, dat volgens Alterna het haar versterkt, de flexibiliteit van het haar herstelt en voor vochtherstel zorgt. De producten zijn natuurlijk geparfumeerd met groente, bamboeblad, waterlelie en wat muskus. De prijzen liggen tussen de € 24,- € 26,50.

Lees ook