shop Wella Professionals Color Fresh ammonia vrije toner haarkleuring Thuiskleuring? Wella Professionals Color Fresh geeft een frisse gloed aan je haar, tussen verfbeurten door. Bekijken Interessante taal, vind je niet? Er wordt mee bedoeld dat de lippen een dauwachtige glans krijgen. Maar er is meer te vertellen over deze Shine Caresse, want hij geeft ook […]

01:24 - 00:50
luistertijd 01:24 - leestijd 00:50

Interessante taal, vind je niet? Er wordt mee bedoeld dat de lippen een dauwachtige glans krijgen.

Maar er is meer te vertellen over deze Shine Caresse, want hij geeft ook onmiddellijk een heldere kleur en een langdurige zachte glans, die over de gehele lip even gelijkmatig aanwezig.

Wow…als we dit zo lezen, begrijpen we dat het concern onderzoek doet naar wat vrouwen wensen, en blijkbaar wensen vrouwen een lipstick die overal op de lip even gelijkwaardig aanwezig is.

Lightweight & ultraglans

Belangrijk is tegenwoordig ook het lichtgewicht aspect. Je wilt make-up niet meer voelen en het moet er natuurlijk uitzien. In deze lipstick in een formulering gebruikt met 60% olie en 30% olie, waar de overige tien procent uit bestaat wordt niet gemeld. He jammer, dat blijft dan meteen weer in het geheugen gegrift staan…10%….overig.

Je brengt de lipstick aan met een schuimapplicator. Volgens L’ Oreal is het een echte innovatie: lightweight, houdbare kleur, houdbare glans. De gloss komt in acht babydoll tinten, lekkere snoepkleuren! voor 14,99 euro.

Wij ervaren: bij aanraking met de huid echt een waterig koel gevoel, je voelt letterlijk de substantie aan de huid hechten. Want overblijft is een intense kleur, een cremig gevoel, en inderdaad glans! Grappig.

Lees hier meer nieuws over:

lipproducten, expertadviezen en testreviews

Lees ook