shop Viridian Vegan vitamine D3 + K2 Viridian Vitamin D3 & K2 bevat de meest effectieve vorm van vitamine D in combinatie met vitamine K2 (MK-7) voor de instandhouding van sterke botten. Bekijken Interessante taal, vind je niet? Er wordt mee bedoeld dat de lippen een dauwachtige glans krijgen. Maar er is meer te vertellen […]

01:24 - 00:50
luistertijd 01:24 - leestijd 00:50

Interessante taal, vind je niet? Er wordt mee bedoeld dat de lippen een dauwachtige glans krijgen.

Maar er is meer te vertellen over deze Shine Caresse, want hij geeft ook onmiddellijk een heldere kleur en een langdurige zachte glans, die over de gehele lip even gelijkmatig aanwezig.

Wow…als we dit zo lezen, begrijpen we dat het concern onderzoek doet naar wat vrouwen wensen, en blijkbaar wensen vrouwen een lipstick die overal op de lip even gelijkwaardig aanwezig is.

Lightweight & ultraglans

Belangrijk is tegenwoordig ook het lichtgewicht aspect. Je wilt make-up niet meer voelen en het moet er natuurlijk uitzien. In deze lipstick in een formulering gebruikt met 60% olie en 30% olie, waar de overige tien procent uit bestaat wordt niet gemeld. He jammer, dat blijft dan meteen weer in het geheugen gegrift staan…10%….overig.

Je brengt de lipstick aan met een schuimapplicator. Volgens L’ Oreal is het een echte innovatie: lightweight, houdbare kleur, houdbare glans. De gloss komt in acht babydoll tinten, lekkere snoepkleuren! voor 14,99 euro.

Wij ervaren: bij aanraking met de huid echt een waterig koel gevoel, je voelt letterlijk de substantie aan de huid hechten. Want overblijft is een intense kleur, een cremig gevoel, en inderdaad glans! Grappig.

Lees hier meer nieuws over:

lipproducten, expertadviezen en testreviews

Lees ook