shop L’Oréal Professionnel Serie Expert Color 10-In-1 multipurpose spray Geweldige blow-dry spray die je haar glad maakt, de kleur intensiveert en een mooie glow geeft! Geen dof haar meer! Bekijken In 2010 introduceerde Guerlain het Abeille Royale serum geïnspireerd op de zeer voedzame eigenschappen van bijenproducten, ofwel honing. En nog meer in detail: koninginnengelei: de […]

02:50 - 01:42
luistertijd 02:50 - leestijd 01:42

In 2010 introduceerde Guerlain het Abeille Royale serum geïnspireerd op de zeer voedzame eigenschappen van bijenproducten, ofwel honing. En nog meer in detail: koninginnengelei: de beste honing die er is.

De lijn is bedoeld voor de verslappende huid die behoefte heeft aan herstructurering, herstel en voeding. De lijn wordt nu uitgebreid met een dag- en nachtcreme en een halscreme.

Tegen uv-schade

De actieve stoffen in de producten richten zich op huidschade door uv-straling en oxidatiestress – mede als gevolg van het verouderingsproces. De steunweefsels verstijven, verliezen dichtheid en daarmee veerkracht en volgens Guerlain ontstaan er microkleine scheurtjes. De huid wordt dunner en slapper, droger en gevoeliger. De huid ’trekt’ en tekent, zo omschrijft Guerlain het.

Koninginnegelei

Koninginnegelei is een parelmoer witte substantie die door de voedersapklier wordt uitgescheiden van 5 tot 15 dagen oude werkbijen. Het is voeding voor de koningin om haar onder ultieme omstandigheden tot wasdom te kunnen laten komen.
Volgens Guerlain bevat de gelei ca 65% water en 6% vetten en is rijk aan aminozuren. Ook voor de mens zijn die aminozuren heel belangrijk, wij halen het uit voeding. En er zijn ook mensen die letterlijk regelmatig bijenproducten eten vanwege de waardevolle voedingsstoffen.

Collageenstimulering

De werkzame stoffen uit de crème zouden de volgende activiteiten kunnen bewerkstelligen: bevordering van celmigratie naar beschadigde zones. Na 16 uur zou er een toename van 63% celmobiliteit worden geconstateerd. Bevordering van het zelfherstel van de weefsels en tot slot een toename van stevigheid. Hiervoor is de zg. Array techniek gebruikt op een kweek van menselijke fibroblasten . Na 8 uur zou er een activering van collageen type I zijn met maar liefst 260%, fibrilline dat ten grondslag ligt aan de kwaliteit van de elastische vezels neemt met 97% toe en protoglycaan dat betrokken is bij de huidsspanning wordt met 54% versterkt. Let wel, dit zijn in-vitro tests in een gecontroleerde en gecultiveerde omgeving.

Cijfers

Van de dagcreme wordt een stevigheid van de huid met +24% beloofd en een liftend effect op de wangen met + 21%. Van de nachtcreme wordt een afname van verslapt contourgelaat met -31% gecommuniceerd en een gevoede huid van +61%. De hals- en decolletecreme belooft een onmiddellijk gladmakend effect een vermindering van oneffenheden van -37%.

Van het al langer bestaande serum worden eigenlijk de minst significante eigenschappen gecommuniceerd: +11% stevigheid van de huid en +16% gelift aanzien van de huid. De resultaten zijn getest bij een groep van 31 vrouwen.

De dagcreme kost 141,36 voor 50 ml, de nachtcreme 166,61 voor 50 ml en de nekcreme 111,07 voor 50 ml. Te koop vanaf 1 september 2012.

Lees ook:

Lees ook