Een druppel jeugd, een parel van licht, de perfecte symbiose.

01:45 - 01:03
luistertijd 01:45 - leestijd 01:03

Een druppel jeugd, een parel van licht, de perfecte symbiose. Zo begint het romantische verhaal van deze nieuwe loot aan de Genifique-boom. Een programma met genstimulerende producten dat zich langzaam maar zeker uitbreidt. Waarvan de techniek nog altijd als ingewikkeld wordt gezien en ook niet echt begrepen wordt door consumenten en waarover nog geen echt wetenschappelijk onderzoek gepubliceerd is, maar waar consumenten wel met nieuwsgierigheid naar kijken.

Eiwit reacties

Genifique bevat stofjes die reageren met eiwitten op de huid en daadwerkelijk in staat moeten zijn aldus Lancôme om de huid er stralender uit te laten zien, alsof je weer 25 bent.

Oplichtend effect

Dit nieuwe oogproduct moet de huid rond de ogen weer oplichten, zodat de glans in de ogen terugkomt. Donkere kringen, gezwollen oogleden, rimpels – ze hoeven geen zorg meer te zijn, zo lezen we.

Aparte applicator

De verpakking is bijzonder, zo zien we. De applicator eindigt in een metalen parel waarmee de vloeistof ingemasseerd kan worden.  De vloeistof zelf is ongeparfumeerd. Met de applicator kan zowel onder als boven het oog masserend worden gewerkt. Wij hebben het product niet ontvangen, we kunnen het niet bevestigen.

Zelfevaluatie

In het persbericht lezen we dat uit een zelfevaluatie onder 49 vrouwen blijkt dat in zeven dagen 71% aangeeft dat de oogcontour verbeterd is, 71% aangeeft dat de oogcontour frisser oogt, 84% aangeeft dat de oogcontour meer gehydrateerd lijkt. Ook ervaren vrouwen dat de ogen er meer open uitzien.

Het klinkt fijn, toch? Een flacon van 20 ml kost 65,01 euro.

Lees ook:

Lees ook