Een verzorgd uiterlijk, daar horen ook goed verzorgde handen bij.

05:37 - 03:22
luistertijd 05:37 - leestijd 03:22

Een verzorgd uiterlijk, daar horen ook goed verzorgde handen bij. Je handen worden iedere dag blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Verschillende weersomstandigheden zoals zon, vorst en kou hebben een sterke invloed op de conditie van je handen en nagels.
Handen zijn je visitekaartje en daarom is het belangrijk om deze goed te verzorgen. Hier volgen een aantal handige tips voor mooie, gezonde handen en nagels.

Removers

Voor een opvallende en gewaagde look draag je de OPI Shatter Coats, lakjes met glitters of felle kleuren. Voor dit soort kleuren met veel pigmenten, kun je het beste OPI’s ExpertTouch Nagellakremover gebruiken. Deze is speciaal ontwikkeld om de nagellak snel en probleemloos te verwijderen. De remover heeft een frisse citrusgeur en een ultrasnelle werking en is geschikt voor zowel natuurlijke nagels als kunstnagels. Daarnaast is deze remover aceton arm waardoor je splijting en uitdroging van de nagel voorkomt.

Wil je Soft Shades of een Neutral verwijderen, gebruik dan de aceton arme Aloë Vera Nagellakremover. De remover heeft een aangename geur en een zeer snelle werking. Ook deze remover is geschikt voor zowel natuurlijke nagels als kunstnagels. Je bent bijna klaar met je nagels, maar schiet vervolgens bij de laatste nagel uit. baalmomentje! Wees gerust, want OPI’s Nagellak Corrector Pen Correct & Clean Up corrigeert deze nagellakfoutjes in no time! De corrector pen heeft een extra stiftje, zodat je er een voor donkere en een voor lichte kleuren kunt gebruiken.

Verzorg je nagelriemen
Verzorg je nagelriemen met de OPI Avoplex Cuticle Oil to Go (gel)
of de Avoplex Replenishing Oil en houd ze zacht, gezond en soepel. Beide producten verzorgen en voeden de nagelriemen met o.a. vitamine E, druivenpitolie en avocado extracten. Deze producten kunnen natuurlijk ook gebruikt worden op de teennagels. De Cuticle Oil to Go variant is ideaal voor op reis of in de tas.

Handigheidjes

Mocht het voorkomen dat je nagellak is ingedikt dan heeft OPI de oplossing: Nagellakverdunner. Dit unieke product maakt de nagellak weer bruikbaar zonder verlies van kwaliteit en glans.Voeg ongeveer 6 druppels toe, schud en je nagellak is weer klaar voor gebruik. Ben je ook altijd zo ongeduldig na het aanbrengen van je nagellak? Om het drogingsproces te versnellen heeft OPI DripDry sneldroogdruppels ontwikkeld. 60 seconden na het aanbrengen van je favoriete OPI Top Coat, breng je per nagel 1 à 2 druppels DripDry bij de nagelriem aan (bij hoge temperaturen mogen dit best 3 à 4 druppels zijn). Laat dit uitvloeien richting de vingertop. De nagellak voelt na 60 seconden droog aan en is volledig uitgehard binnen 5-10 minuten! DripDry is bovendien uniek omdat het je nagelriemen verzorgt met Jojoba olie en vitamine E.

Schoon & fris

Uiteraard wil je dat je verzorgde handen schoon en fris zijn. Hiervoor gebruik je de Swiss Guard Handgel; een product dat niet mag ontbreken! Swiss Guard is een antibacteriële gel, welke 99% van de bacteriën en ziektekiemen op de handen verwijdert, zonder gebruik van water. Daarnaast ruikt het aangenaam en voelt het verkoelend aan.

Vijlen

Vreselijk die haakjes aan je nagels! Vijl je nagels in de gewenste lengte en vorm met de OPI Crystal File. De Crystal File heeft een ultrafijn oppervlak van 240 grit, op een speciale manier in het glas geëtst, zodat je nagels niet beschadigen. Superhoogglans met de OPI Brilliance File! Deze vijl zorgt maar liefst 2 weken voor een prachtige glans. Door het zeer fijne oppervlak kun je de groene kant van deze vijl elke 3 weken gebruiken, zonder dat je nagels daar dunner van worden. De witte kant mag je naar behoefte gebruiken. LET OP; Breng handcrème en nagelriemolie pas aan na gebruik van de Brilliance File. Zo voorkom je dat het oppervlak van de vijl wordt aangetast en kun je hem optimaal blijven gebruiken.

OPI producten zijn verkrijgbaar bij een selectie van gerenommeerde beautycentra, drogisten en parfumeriezaken. Verder zijn ze verkrijgbaar bij de betere nagel- en schoonheidssalons.

Lees ook:

Lees ook