shop Dior Backstage Glow Face Palette Deze Rose Gold highlighter is favoriet bij Corine. Ze brengt het aan met watje voor een supermooi gesatineerd effect op haar wangen. Het resultaat is een subtiele, frisse glow. Bekijken Hoewel we al ruim een jaar over de fijne kanten van de micellaire reiniger schrijven: all-in-one en zonder water, […]

01:42 - 01:01
luistertijd 01:42 - leestijd 01:01

Hoewel we al ruim een jaar over de fijne kanten van de micellaire reiniger schrijven: all-in-one en zonder water, zien we dat de retail het product nog maar mondjesmaat opneemt. Opmerkelijk, je zou denken dat de media de verkopen wel aanzwengelt, maar er wordt blijkbaar niet ingekocht. Waarom niet? Geen vraag naar? Geen plek op de krappe schapruimte voor een dergelijk niche product? Als vrouwen eenmaal weten hoe makkelijk dit is, gaan ze toch echt wel overstag – denken wij zo.

Vriendelijk voor de huid?

Het product kent ook tegenstanders en wel om reden dat het watertje vetoplosbare stoffen bevat die niet alleen het vuil en make-up maar ook je huideigen lipiden van de huid wast en oplost, waardoor het uiteindelijk slechter zou zijn voor je huidbarière dan je lief is. Het watertje zou meer doorwerken en essentiële stoffen op je huid afbreken. Waardoor de huidbarière op den duur alleen maar kwetsbaarder wordt. Lees hier meer.

Mild

Vanzelfsprekend benadrukt ook Sisley de mildheid van haar product, de Gentle Makeup Remover Eau Efficace, zoals alle aanbieders van micellaire reinigers doen. Sisley gebruikt saponienen uit planten voor de reiniging, hiermee kan ook een milde make-up verwijderd worden. En verder plantaardige extracten en vitaminen voor ‘ huidwelzijn’, waaronder lindewater, kamille extract, panthenol en neroli extract.

Grote fles

Het komt in een fles van 300 ml voor 80 euro. Wij schatten zo in dat je daar 2 maanden mee doet als je het tenminste niet 14x per week gebruikt, maar ongeveer de helft daarvan.

Lees ook