De Amerikanen gaan Paris omarmen, zo voelt het een beetje.

01:14 - 00:44
luistertijd 01:14 - leestijd 00:44

De Amerikanen gaan Paris omarmen, zo voelt het een beetje. Paris was toch altijd het domein van Lancome, Chanel en Dior. Maar met een ubermake-upartist als Tom Pecheux is het natuurlijk onvermijdelijk dat een Europees gevoel binnen gaat komen. Nog wel een beetje traditioneel, met een bosje rozen dansend in het stadshart, maar ach – nee, het leuk, om naar te kijken en om weer eens een andere communicatie voor lakjes te zien. Eigenlijk gaat Lauder hiermee een beetje in de voetsporen van OPI met haar steden- en landenlakjes. Enjoy the movie.

Het model in de video is Constance Jablonski, in gezelschap van Tom Pecheux. In de film wordt de najaarscollectie Pure Color Beyond Black & Metal Mania getoond. Pecheux liet zich inspireren door de donkere, zwoele kant van Parijs: “I wanted to capture the intensity & naughtyside of Paris when it truly comes alive… at night!”

Te koop vanaf 24 augustus.

Meer Estee Lauder nieuws:

Lees ook