Een fijn vooruitzicht, zoals een lekker weekend erop uit of een heerlijke vakantie, is altijd goed! Maar dan komt het moment: wat ga je meenemen? De tijden dat er een complete, overvolle beautycase mee moest, is (gelukkig) voorbij. Hou het simpel: 1 reiniger, 1 crème en iets extra’s om je huid goed te verzorgen. Hoe? […]

02:32 - 01:31
luistertijd 02:32 - leestijd 01:31

Een fijn vooruitzicht, zoals een lekker weekend erop uit of een heerlijke vakantie, is altijd goed! Maar dan komt het moment: wat ga je meenemen?

De tijden dat er een complete, overvolle beautycase mee moest, is (gelukkig) voorbij. Hou het simpel: 1 reiniger, 1 crème en iets extra’s om je huid goed te verzorgen.

Hoe? Met de Pascaud Travel Set heb je altijd de juiste verzorging bij de hand. Daarbij is er rekening gehouden voor degene die met het vliegtuig er tussenuit gaan, alles is in reis formaat verpakt. Wat zit erin ?

Cleanser

Reinigingsemulsie voor intensieve maar zachte reiniging. Er is geen lotion of tonic nodig en kan tevens worden gebruikt voor het verwijderen van de oog make-up.

Vernix Caseosa

Deze sterk verzachtende dag- en nachtcrème en bevat huididentieke stoffen. Deze zorgen ervoor dat de huidbarrière wordt versterkt en de huid beter in balans is.

Marmatrix Eyemask

Een echte oppepper voor na een vermoeide reis of na een dagje zon. Het masker, op basis van gevriesdroogde algen, hydrateert de huid rond de ogen en geeft een directe vermindering van expressielijntjes. Tevens werkt het voor vermindering van vochtwallen en donkere kringen.

C&C

Vitamine C verhoogt de weerstand, versterkt het bindweefsel en beschermt de huid tegen veroudering. Eén tablet C&C bevat maar liefst 500mg vitamine C (Acerola extract) en bioflavonoïden complex.

Hydrating Mask

Een ideaal flash masker, optimaal resultaat in slechts 10 min. Het werkt verfrissend, verkoelend en ontspant de vermoeide huid. Het is een uitstekend aftersun masker om de huid intensief te hydrateren.

 

EyeCare Cream

De oogcontour crème heeft een sterk verzorgende werking door hyaluronzuur, vitamine E en banaanextract. Het hydrateert de huid rond de ogen en beschermt de huidbarrière.

Het is natuurlijk ook leuk om een Pascaud Travel Set kado te krijgen! Advies verkoopprijs € 59,95.

Verkrijgbaar bij Pascaud schoonheidsinstituten. Meer over Pascaud producten lees je hier.

De informatie behoort tot het merkendossier van Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook