Paul Mitchell, een Engels haarsalon merk heeft een mooie nieuwe lijn in Nederland uitgebracht, waarin exotische extracten van de Awapuhi gemberplant uit Hawaii zijn samengebracht met krachtige keratinebeschermende stoffen verkregen uit schapenwol.

01:10 - 00:42
luistertijd 01:10 - leestijd 00:42

Paul Mitchell, een Engels haarsalon merk heeft een mooie nieuwe lijn in Nederland uitgebracht, waarin exotische extracten van de Awapuhi gemberplant uit Hawaii zijn samengebracht met krachtige keratinebeschermende stoffen verkregen uit schapenwol.

Extra keratine

Mitchell noemt de eerste een ideale stof die zich aan de haarschacht vasthecht waardoor het haar zachter, beter behandelbaar en glanzende wordt. De keratine heeft de trademark naam Keratriplex meegekregen en beschermt het haar langdurig tegen verdere beschadiging van buitenaf.

Luxe lijn

Het is Mitchell’s luxe lijn, zo lezen we, voor herstel van droog en beschadigd haar. De shampoo is sulfaatvrij, parabeenvrij en de gehele lijn is ook geschikt voor gekleurd haar.

Salonondersteuning

In de salon is ook een speciale keratine behandeling verkrijgbaar met ampullen. Ook aanbevolen als after summer treatment. De lijn bestaat uit 14 producten waaronder shampoo’s, conditioners en een mooi programma aan stylingproducten van oils, sea sprays, texturizers, shine en finishing sprays, mists en de prijzen variëren van 9,45 voor een 25 ml spray tot 26,95 voor een conditioner of grote verpakking stylingproduct.

Lees ook:

Lees ook