Beschadigd of droog haar Fijn haar Haar Krullenbos Voor hem Wassen

De Awapuhi lijn van Paul Mitchell bij beschadigd haar

Paul Mitchell, een Engels haarsalon merk heeft een mooie nieuwe lijn in Nederland uitgebracht, waarin exotische extracten van de Awapuhi gemberplant uit Hawaii zijn samengebracht met krachtige keratinebeschermende stoffen verkregen uit schapenwol.

Extra keratine

Mitchell noemt de eerste een ideale stof die zich aan de haarschacht vasthecht waardoor het haar zachter, beter behandelbaar en glanzende wordt. De keratine heeft de trademark naam Keratriplex meegekregen en beschermt het haar langdurig tegen verdere beschadiging van buitenaf.

Luxe lijn

Het is Mitchell’s luxe lijn, zo lezen we, voor herstel van droog en beschadigd haar. De shampoo is sulfaatvrij, parabeenvrij en de gehele lijn is ook geschikt voor gekleurd haar.

Salonondersteuning

In de salon is ook een speciale keratine behandeling verkrijgbaar met ampullen. Ook aanbevolen als after summer treatment. De lijn bestaat uit 14 producten waaronder shampoo’s, conditioners en een mooi programma aan stylingproducten van oils, sea sprays, texturizers, shine en finishing sprays, mists en de prijzen variëren van 9,45 voor een 25 ml spray tot 26,95 voor een conditioner of grote verpakking stylingproduct.

Lees ook:

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.