shop Paula’s Choice Skin Revealing Body Lotion 10% AHA Heb jij last van ruwe bultjes op je huid? Op de achterkant van je armen en op je bovenbenen? Dat heet keratosis pilaris, en deze bodylotion van Paula’s Choice werkt hier perfect tegen! Bekijken De zomer is laat, heel laat dit jaar. Maar nu lijkt het […]

01:09 - 00:41
luistertijd 01:09 - leestijd 00:41

De zomer is laat, heel laat dit jaar. Maar nu lijkt het er toch nog van te gaan komen en dus krijgen we toch nog zin in de fijne colour blocking make-up en accessoires van Etos en Douglas. De bekende ketens hebben veel, heel veel gezellige, vrolijke en vooral kleurrijke zomerspullen.

Zo heeft Etos zonnebrillen, horloges, portemonneetjes, slippers, tassen en topjes – allemaal in knalkleuren en allemaal voor heel weinig geld. Leuk voor die paar weken zomer die ons nog gegund zijn… Vooral heel leuk is de enorme collectie nagellak die Etos in huis heeft – het gemiddelde filiaal heeft zeker zo’n 300 kleuren in het schap staan. Zo zijn er lakjes van het goedkope Etos huismerk, maar sinds kort ook van het befaamde salonmerk Essie. De nagellak van Essie kost bij Etos € 9,99 per flesje.

Douglas heeft eveneens tal van kleurrijke nagellakjes in huis, onder meer van de merken Anny en Douglas Absolute Nails. Daarnaast zijn er diverse toilettasjes, make-uptasjes, kaarsen, borstels, gel oogmaskers en douchesetjes. Allemaal in fijne knalkleuren en allemaal voor schappelijke prijsjes.

Lees ook