shop We Are Paradoxx Hangover Hair Elixer Corine vertelt: ; ‘Het voelt aan als een haarolie en is vrijwel geurloos. Mijn haar slurpt het op, zonder vettig aan te voelen. De glans is prachtig!’ Bekijken Eerder was op Beautyjournaal al een filmpje van deze videoblogger te zien waarbij zij een mooie jaren 50 eyeliner liet […]

01:44 - 01:02
luistertijd 01:44 - leestijd 01:02

Eerder was op Beautyjournaal al een filmpje van deze videoblogger te zien waarbij zij een mooie jaren 50 eyeliner liet zien. Deze Sarah Victor maakt zulke leuke filmpjes dat wij er gewoon nog een paar met jullie willen delen.

Makkelijk strandhaar

Een van de dingen die mij nooit lukt is waves in mijn haar maken, ik probeer het keer op keer met verschillende krultangen maar ben nooit tevreden over het eindresultaat. Onderstaand filmpje was voor mij dan ook een waar ‘eureka’ moment, in plaats van een krultang te gebruiken wordt het haar ingedraaid en behandeld met een stijltang. Erg leuk en heel makkelijk, dus zeker proberen waard.

Bekijk trouwens ook nog eens de film die wij met kapper Piet-Jan Duivenvoorden maakten over het gebruik van de krultang voor waves en steil haar. Bekjik de film hier.

Feestelijk zomer make-up

In onderstaande video weet Sarah ons te verrassen met een ware transformatie. Ten eerste creëert ze een super mooie make-up look, maar door het tweedelig scherm zie je ook een ware transformatie gebeuren. Deze look had werd gecreëerd als ‘prom’ look, maar past natuurlijk bij elke feestelijke gelegenheid.

Huid zo fris als dauw

Altijd al een frisse look willen hebben, maar weet je niet zeker hoe je dit voor elkaar krijgt. Gebruik dan eens crème producten in plaats van poeder en leg de nadruk op de huid. Onderstaande video laat precies zien hoe dat moet. In ware bloggerstyle komen we ook te weten dat Sarah haar hand heeft verbrand.

Lees ook:

Lees ook