Als je ouder wordt, verandert je huid. Eerst zie je alleen fijne lijnen en rimpels, maar huidveroudering is meer dan dat.

04:42 - 02:49
luistertijd 04:42 - leestijd 02:49

Als je ouder wordt, verandert je huid. Eerst zie je alleen fijne lijnen en rimpels, maar huidveroudering is meer dan dat. Niet alleen aan de oppervlakte is de veroudering zichtbaar, je huid verslapt ook. Hierdoor worden je gezichtscontouren minder strak. En omdat ook je talgklieren minder werken, voelt je huid sneller droog aan. Daarbij neemt de doorbloeding van je huid af, waardoor deze haar glans en uitstraling verliest. Om juist deze kenmerken aan te pakken ontwikkelde Dr. van der Hoog de Fix Aging lijn. Op basis van essentiële aminozuren, die de huid helpen te verstevigen, zodat deze er gladder en strakker uitziet.

Gelukkig hoeven we niet bij de pakken neer te zitten. Dr. van der Hoog ontwikkelde juist om die kenmerken aan te pakken de Fix Aging lijn. Op basis van essentiële aminozuren, die de huid helpen te verstevigen, zodat deze er gladder en strakker uitziet. Verkrijgbaar in: serum, oogcrème, dagcrème, masker, anti-couperose crème en nachtcrème.

Fix Aging dagcrème SPF 15 en nachtcrème

Heb je het gevoel dat je huid soms nét om dat beetje extra stevigheid vraagt? Dan is deze heerlijke dagcrème echt een weldaad voor je huid. De herstellende en stabiliserende dagcrème bevat een bron van calcium en essentieel aminozuur. SPF 15 beschermt je tegen schadelijke UV-stralen. Pure, natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat je huid nooit eerder zo duidelijk steviger aanvoelde. Gebruik: elke ochtend na zorgvuldige reiniging. Vermijd de huid rondom je ogen.

Fix Aging oogcrème

Deze stabiliserende oogcrème herstelt het vochtgehalte van de huid en vertraagt rimpelvorming rondom de ogen. Pure, natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat de huid rondom je ogen nooit eerder zo duidelijk steviger aanvoelde. Gebruik: reinig je gezicht goed met bijvoorbeeld de nieuwe Purity Facewash . Breng een kleine hoeveelheid aan onder je ogen en klop zachtjes met je wijsvinger van buiten naar binnen.

Fix Aging serum

Dit heerlijke serum is echt een weldaad voor ieder gezicht. Het helpt je om de verslapping van je huid

tegen te gaan. Daarbij herstelt en stabiliseert het de belangrijkste celfuncties van de ouder wordende huid. Net als alle producten van de Fix Aging lijn, bevat het serum een bron van calcium en essentieel aminozuur. Zo geef je je huid nét die extra boost. Gebruik: na reiniging van je gezicht het serum ’s ochtends en ’s avonds aanbrengen vóór je andere Fix Aging verzorgingsproduct.

Fix Aging anti-couperose crème SPF 15

Een heerlijke crème die nu al een klassieker belooft te worden. Is je huid niet meer zo egaal als je zou willen? Couperose kan je huid een rode gloed geven waardoor je gezicht minder egaal van kleur wordt. Deze effectieve anti-couperosecrème met natuurlijke extracten van lindeboom, cypress en paardekastanjezaadjes, calcium en aminozuur helpt die rode gloed op je huid te verminderen. SPF 15 beschermt tegen de schadelijke invloed van UV-straling. Gebruik: na reiniging ’s ochtends en ’s avonds aanbrengen op de delen van je gezicht met een rode gloed. Vermijd de huid rondom je ogen.

 

Fix Aging masker

Een innovatief product: een masker met een krachtige werking dat in een beweging is aan te brengen door de geïntegreerde kwast. Het helpt de ouder wordende huid intensief te herstellen en stabiliseren. Je huid voelt steviger, strakker, gladder en toont meer elasticiteit. Gebruik: breng het masker met de tubekwast royaal aan op de goed gereinigde huid en laat de huid rondom de ogen en mond vrij. Laat 8 tot 10 minuten intrekken. Neem het masker af met lauwwarm water. De kwast na gebruik goed schoon en droog maken

Prijzen

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de Fix Aging lijn van Dr. van der Hoog? Profiteer dan nu van de exclusieve aanbieding en bestel de producten nu via onze webshop met 20% korting. Gebruik hiervoor de kortingscode “beautyjournaal”. *

Bestel nu de producten via de webshop.

* deze actie is geldig t/m 31 december 2012.

Kijk ook eens op de prachtige nieuwe website van Dr. van der Hoog.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van Dr. van der Hoog en word je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook