Gun jezelf wekelijks een perfecte basis voor een goede huidconditie met de maskers van Dr. van der Hoog. ontdek de natuurlijke schoonheid van je gezicht. Weg met vermoeidheid, stress en onzuiverheden! De maskers van Dr. van der Hoog herstellen de natuurlijke balans van de huid, voeden haar intensief en dragen zo bij aan een optimale […]

02:56 - 01:45
luistertijd 02:56 - leestijd 01:45

Gun jezelf wekelijks een perfecte basis voor een goede huidconditie met de maskers van Dr. van der Hoog. ontdek de natuurlijke schoonheid van je gezicht. Weg met vermoeidheid, stress en onzuiverheden! De maskers van Dr. van der Hoog herstellen de natuurlijke balans van de huid, voeden haar intensief en dragen zo bij aan een optimale verzorging. Een verwenmoment voor jezelf, waar je huid direct weer nieuwe energie van krijgt. Zo werk je aan een optimale huidconditie.

Jij en je huid verdienen het. Even een heerlijk ontspannen moment voor jezelf. Want is er iets fijners dan je gezicht lekker te verwennen met één van die heerlijke maskers van Dr. van der Hoog? Voor elke vrouw, alle huidtypen en voor ieder moment is er een bijpassend masker.

Een droge, vermoeide huid of heb je gewoon zin in een verwenmoment voor jezelf?  Gebruik dan één van de kant en klaar maskers, die de huid direct nieuwe energie geven. Bovendien reinigen en herstellen ze de huid en zitten ze boordevol voedende vitamines. Direct klaar voor gebruik en snel en makkelijk aan te brengen. Je hoeft er alleen maar van te genieten.

Heeft je huid een echte boost nodig? Dan zijn de poedermaskers ideaal. Die stimuleren je huid intensief, waardoor deze weer heerlijk fris en nieuw aanvoelt. Het poeder wordt gemengd met gedestilleerd water of lotion. Na aanbrengen wordt het poedermasker hard, waardoor de huid voor een korte tijd wordt afgesloten en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. De poedermaskers zuiveren, hydrateren en beschermen je huid. Terwijl je huid wordt gevoed met weldadige vitamines.

Speciaal voor de rijpere huid zijn er de anti-aging maskers die het verouderingsproces remmen en intensief voeden. Tegen expressie-en rimpelvorming, op basis van natuurlijke Okra-extracten. Okra heeft een krachtige anti-verouderingswerking. Het is klinisch aangetoond dat rimpels met meer dan 25% worden verminderd. De maskers zorgen voor een soepele, egale, gladde en vitale huid.

Voor de drukbezette vrouw is er het 3-Minuten masker . Aanbrengen voor het douchen en na 3 minuten afspoelen. Supersnel, en een stralend resultaat! Je huid is nog nooit zo snel opgefrist.

Alle maskers zijn gebaseerd op natuurlijke plantenextracten, vitamines en mineralen. Jouw ideale masker zit er zeker bij.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de maskers van Dr. van der Hoog? Profiteer dan nu van de exclusieve aanbieding en bestel de producten nu via onze webshop met 20% korting. Gebruik hiervoor de kortingscode “beautyjournaal”. *

Bestel nu de producten via de webshop.

* deze actie is geldig t/m 31 december 2012.

Kijk ook eens op de prachtige nieuwe website van Dr. van der Hoog.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van  Dr. van der Hoog en word je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook