Garnier is met een leuke, speelse technologie gekomen om serum en creme in een verpakking te verwerken: Ultra Lift.

01:55 - 01:09
luistertijd 01:55 - leestijd 01:09

Garnier is met een leuke, speelse technologie gekomen om serum en creme in een verpakking te verwerken: Ultra Lift. De belangrijkste boodschap is dat het merk wil laten zien dat je twee producten kan mengen zonder in te boeten aan kwaliteit en concentraties en dat het ook nog betaalbaar kan zijn.

Het product wordt neergezet voor de 30-jarige vrouw die wat extra’s wil voor haar huid. Garnier communiceert dat serums de beste leveranciers zijn van werkzame stoffen voor de huid omdat er hogere  concentraties in verwerkt kunnen worden. Deels is dat waar, maar het hoeft echt niet zo te zijn, het is maar net wat de fabrikant beoogt. Wel is het zo dat vrouwen een serum prettig vinden op hun huid omdat het sneller intrekt en direct vochtbinding genereert zonder vettigheid na te laten.

Om de twee delen samen te voegen in een product is een swirl methode gebruikt waardoor de stoffen niet met elkaar vermengen, het is een leuke uitvinding.

In het serum zitten rijstpeptiden die een lichte verstevigende prikkel aan de huid geven door collageen stimulatie. In de creme zit pro-retinol, en wel 2x zoveel. Tweemaal zoveel als wat (?) dat wordt niet  vermeld. Pro-retinol helpt bij de vernieuwing van opperhuidcellen en stimulatie van de collageenproductie. Er zit ook linolzuur in als huidbarriere versterker. Het totale product belooft ook de teint te verhelderen. Meer dan 80% van de vrouwen ervaart zelf bij 4 weken gebruik een zachtere huid, een gladder aanvoelende huid, ca 70% ervaart een strakkere huid. Klinisch is ook waargenomen dat de huid frisser gaat ogen en dat de huid er in zijn totaliteit kwalitatief beter uitziet.

Al dit leuks koop je voor 12,99 euro voor 50 ml, in dag-nacht- en oogcreme.

Lees hier meer expertadviezen, productnieuws en testreviews tegen rimpels.

Lees ook