Een gevoelige huid? Dan wil je natuurlijk geen ongewenste reacties. Om de kans op huidreacties maximaal te beperken en de huid te herstellen, ontwikkelde Dr. van der Hoog de Hypo Sensitive lijn met milde formuleringen. Speciaal voor de gevoelige huid is er dan ook een aparte reinigingsmilk- en lotion ontwikkeld. De Hypo Sensitive lijn bevat […]

04:18 - 02:34
luistertijd 04:18 - leestijd 02:34

Een gevoelige huid? Dan wil je natuurlijk geen ongewenste reacties. Om de kans op huidreacties maximaal te beperken en de huid te herstellen, ontwikkelde Dr. van der Hoog de Hypo Sensitive lijn met milde formuleringen. Speciaal voor de gevoelige huid is er dan ook een aparte reinigingsmilk- en lotion ontwikkeld. De Hypo Sensitive lijn bevat geen parfum en kleurstoffen. Op basis van Tamarinde-extract dat het natuurlijk afweermechanisme van de huid versterkt, beschermt tegen antioxidanten en zorgt voor een langdurige hydratatie van de huid. Natuurlijke ingrediënten die optimaal reinigen, verzorgen en beschermen. Met een heerlijk zachte en soepele huid als resultaat.

Hypo Sensitive reinigingsmilk

Een overgevoelige huid? Dan is dit jouw reinigingsmilk! Speciaal ontwikkeld om ongewenste reacties te minimaliseren, zonder parfum- en kleurstoffen en daarom ideaal voor de overgevoelige huid. De natuurlijke vitamine B5 en allantoïne zorgen voor een heerlijk verzorgende en kalmerende werking.

Gebruik: ’s ochtends en ’s avonds met je vingertoppen inmasseren en afnemen met een wattenschijfje. Dan nadeppen met de Hypo Sensitive lotion.

Hypo Sensitive reinigingslotion

Deze reinigingslotion bevat geen parfum- en kleurstoffen en is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. De Hypo Sensitive reinigingslotion is alcoholvrij, reinigt je huid mild, verfrist en stimuleert de bloedsomloop. Vitamine B5 en allantoïne verzorgen en kalmeren je huid. Gebruik: ’s ochtends en ’s avonds de laatste restjes make-up met een wattenschijfje afnemen. Gebruik daarna de verzorgende dag- of nachtcrème uit de Hypo Sensitive lijn aanbrengen.

Hypo Sensitive dagcrème

Deze crème bevat geen parfum- en kleurstoffen en is dus zeer geschikt voor de overgevoelige huid. De vochtregulerende dagcrème op basis van vitamine B5 en allantoïne verzorgt en kalmeert de huid. Tamarinde-extract activeert het natuurlijk afweermechanisme van je huid. Natuurlijke mineralen als magnesium en zink helpen de huid herstellen. Gebruik: elke ochtend na zorgvuldige reiniging. Vermijd de huid rondom je ogen.

Hypo Sensitive anti-aging dagcrème

De vochtregulerende en snelintrekkende crème op basis van vitamine B5 en allantoïne verzorgt en kalmeert de huid. Dankzij Lipo-aminozuur worden rimpels en droogtelijnen vervaagd. Tamarinde-extract activeert het natuurlijk afweermechanisme van je huid. Natuurlijke mineralen zoals magnesium en zink helpen de huid herstellen. Gebruik: elke ochtend na zorgvuldige reiniging. Vermijd de huid rondom je ogen.

Hypo Sensitive nachtcrème

Je huid herstelt terwijl je slaapt. Deze natuurlijke nachtcrème wordt snel opgenomen en heeft dankzij de vitamine B5 en allantoïne een verzorgende en kalmerende werking op je huid. Tamarinde-extract activeert het natuurlijk afweermechanisme van je huid. Bovendien kun je rekenen op extra herstel door de natuurlijke mineralen magnesium en zink. Gebruik: elke avond na zorgvuldige reiniging. Vermijd de huid rondom de ogen.

Hypo Sensitive masker

Een gevoelige huid vraagt om een natuurlijke en zachte behandeling. Met dit masker verwen je jezelf met een hydraterende, kalmerende en ontspannende werking op je huid. Het Tamarinde-extract beschermt bovendien tegen vrije radicalen. Gebruik: breng het masker met de tubekwast royaal aan op de goed gereinigde huid en laat de huid rondom de ogen en mond vrij. Tien tot vijftien minuten een boekje lezen, en genieten van de weldadige werking. Hierna afnemen met lauwwarm water. Voor een optimaal resultaat verwen je jezelf wekelijks met dit heerlijke masker. De kwast na gebruik goed schoon en droog maken.

Prijzen
Hypo Sensitive reinigingsmilk                                                   €7,95

Hypo Sensitive reinigingslotion                                                 €7,95

Hypo Sensitive dagcrème                                                          €15,50

Hypo Sensitive nachtcrème                                                      €15,95

Hypo Sensitive anti-aging dagcrème                                       €18,95

Hypo Sensitive masker                                                              €8,95

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de Hypo Sensitive lijn van Dr. van der Hoog? Profiteer dan nu van de exclusieve aanbieding en bestel de producten nu via onze webshop met 20% korting. Gebruik hiervoor de kortingscode “beautyjournaal”. *

Bestel nu de producten via de webshop.

* deze actie is geldig t/m 31 december 2012.

Kijk ook eens op de prachtige nieuwe website van Dr. van der Hoog.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van  Dr. van der Hoog en word je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook