Paula’s Choice heeft elke maand diverse aanbiedingen van kwalitatief hoogstaande producten uit haar assortiment. Slip Into Silk Body Lotion met 20% korting In de maand juli is een echte klantenfavoriet aan de beurt: Slip Into Silk Body Lotion. Een heerlijk Paula’s Choice lichaamsverzorgingsproduct. Het hydrateert en beschermt je huid tegen externe oorzaken van vochtverlies, door […]

02:54 - 01:44
luistertijd 02:54 - leestijd 01:44

Paula’s Choice heeft elke maand diverse aanbiedingen van kwalitatief hoogstaande producten uit haar assortiment.

Slip Into Silk Body Lotion met 20% korting

In de maand juli is een echte klantenfavoriet aan de beurt: Slip Into Silk Body Lotion. Een heerlijk Paula’s Choice lichaamsverzorgingsproduct. Het hydrateert en beschermt je huid tegen externe oorzaken van vochtverlies, door bijvoorbeeld een lage luchtvochtigheid of airconditioning. De lotion zit bomvol waterbindende ingrediënten, antioxidanten en zijdezacht aanvoelende siliconen.

De bodylotion trekt snel in en zorgt voor een gladde en uitzonderlijk zachte huid. De formule werkt optimaal, wanneer je het product direct na het baden of douchen aanbrengt als je huid nog wat vochtig is.

Deze lotion is geschikt voor alle huidtypen en 100% vrij van parfum en kleurstoffen. De milde en kalmerende ingrediënten zijn ook ideaal voor de gevoelige (eczeem of rosacea) huid. Het product laat pas geschoren benen zijdezacht en glad aanvoelen, zonder enig spoortje van irritatie.

Benieuwd geworden? Grijp dan nu je kans, want in juli is deze bodylotion te bestellen met 20% korting via www.paulaschoice.nl

Paula’s Choice Foundations en poeder met 20% korting

Ook al onze foundations en poeders zijn deze maand met 20% korting te verkrijgen. Ze hebben alle een breedspectrum minerale zonnefilter van minimaal SPF15 en beschermen je huid zowel tegen schadelijke UVA- als UVB-straling van de zon. En….alle make-up van Paula’s Choice is 100% vrij van parfum.

Best Face Forward Foundation SPF 15 is bestemd voor de gecombineerde/vette huid en is verkrijgbaar in vier fraaie, neutrale tinten. De lichte tot medium dekking zorgt voor een long-lasting, zijdeachtige en matte finish.

All Bases Covered Foundation spf 15 voor de normale tot zeer droge huid. Deze foundation is vochtregulerend en geeft een egale teint met een mooie matte finish. Verkrijgbaar in vijf neutrale tinten.

Barely There Sheer Tint Matte spf 20 voor alle huidtypen. De licht romige formule zorgt voor een mooie egale teint en een frisse, natuurlijke uitstraling met een  gladde, satijn-matte finish. Verkrijgbaar in vier zachte, transparante en natuurlijk ogende tinten.

Healthy Finish Pressed Powder spf 15 voor alle huidtypen. De middelzware poeder fixeert je make-up en neutraliseert het glimmen van je huid. Het product bevat antioxidanten én een  zonnefilter. Verkrijgbaar in vier natuurlijk ogende, doorschijnende tinten.

Klik en Kies de juiste Paula’s Choice Makeup voor jouw Huid.

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van exclusieve aanbiedingen, nieuwe producten en promoties, meld je dan via www.paulaschoice.nl aan voor onze nieuwsbrief. Of bezoek de website van Paula’s Choice.

Dit nieuws maakt onderdeel uit van het merkendossier van Paula’s Choice en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook