Cosmeticaclaims Gezicht Lichaam Make-up Natuurlijk 100%

Het belang van gezonde huidverzorging: mooi verhaal in Vogue

In de Nederlandse Vogue staat een mooi verhaal over het belang van goede huidverzorging voor een gezonde huid, geschreven door journaliste Karen van Ede.  Het is erg leuk om te lezen, met allerlei nationale en internationale meningen.

Je kunt het hier aanklikken:Vogue-4p-V1-LR

Lees ook:

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

1 reactie

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen