In april werd in Frankrijk al bekend gemaakt dat de vermaarde biochemicus en skinexpert Joelle Ciocco als ambassadeur aan L’Oréal Paris verbonden wordt, wij hoorden het vandaag.

02:26 - 01:28
luistertijd 02:26 - leestijd 01:28

In april werd in Frankrijk al bekend gemaakt dat de vermaarde biochemicus en skinexpert Joelle Ciocco als ambassadeur aan L’Oréal Paris verbonden wordt, wij hoorden het vandaag.

Joëlle Ciocco heb ik eens in Parijs mogen ontmoeten nadat ik al eerder kennis had gemaakt met haar huidproducten en huidbehandelingen in Nederland. Ik vind haar geweldig: haar filosofie op huid en verzorging en haar producten. Ik begreep toen ook al dat ze juist vanwege haar diepgaande kennis over het werken met synthetische en plantaardige stoffen in formules met een hoge werkzaamheid en opneembaarheid als consultant werd ingehuurd door tal van gerenommeerde merken. Denk aan REN, aan Sisley, maar ook aan Shu Uemura, voor wie ze twee jaar geleden nog een skincare lijn ontwikkelde, die helaas nooit in Nederland kwam.

En nu heeft ze dus haar naam verbonden aan L’Oréal Paris en zullen we haar binnenkort weer ontmoeten voor de presentatie van een nieuwe lijn onder de L’Oréal-vlag. Spannend! L’Oreal Paris laat weten: ‘We are very proud to welcome Joëlle Ciocco to L’Oréal Paris. She is the perfect representative of our care philosophy, a powerful philosophy based on scientific innovations a real expertise to truly change women’s skin, today and for a long time to come.’

Joëlle is ervan overtuigd dat je de huid overeenkomstig de seizoenen moet behandelen, en het zelfherstellend vermogen van de huid moet activeren. In haar kleine, maar fijne huidsalon op de Place de la Madeleine in Parijs ontvangt ze celebrities uit de hele wereld, maar ook notabelen uit Frankrijk – tot aan de voormalig president Sarkozy en zijn vrouw, zo is me ooit toevertrouwd, toen ik haar bezocht in Parijs.

Joëlle wordt nu lid van de expertsfamilie van L’Oréal Paris, waar ook kleurspecialist Christophe Robin, Kappers Stéphane Lancien  en John Nollet, nagelspecialist Tom Bachik and kleurdesigner Orrea Light deel van uit maken. Wat heerlijk team, ik ben er jaloers op!

Lees ook:

Lees ook