Een weldadige dorstlesser voor je huid! Speciaal voor de normale tot gemengde huid ontwikkelde Dr. van der Hoog de Hydro Active lijn. De Hydro Active lijn is gebaseerd op Papaya-extract dat je huid een heerlijke hydratatieboost geeft en het herstellend vermogen ondersteunt. De producten van Hydro Active hebben een luchtige textuur voor de optimale hydratatie […]

02:40 - 01:36
luistertijd 02:40 - leestijd 01:36

Een weldadige dorstlesser voor je huid! Speciaal voor de normale tot gemengde huid ontwikkelde Dr. van der Hoog de Hydro Active lijn. De Hydro Active lijn is gebaseerd op Papaya-extract dat je huid een heerlijke hydratatieboost geeft en het herstellend vermogen ondersteunt. De producten van Hydro Active hebben een luchtige textuur voor de optimale hydratatie van de huid. Ze verzorgen, beschermen en hydrateren je huid.

Hydro Active dagcrème en nachtcrème

Deze dagcrème op basis van Papaya-extract geeft je huid een heerlijke hydratatieboost en ondersteunt het herstellend vermogen van je huid. De vochtvasthoudende zeealgen zorgen voor minder vochtverlies in de verschillende huidlagen. De crème heeft een frisse en luchtige textuur en trekt snel in. Gebruik: elke ochtend en avond na zorgvuldige reiniging, bijvoorbeeld met de nieuwe Dr. van der hoog Purity reinigingsmilk en lotion.

Hydro Active fluïde

Een stralende huid die niet glanst? Gun je huid een weldadige hydratatieboost met deze matterende fluïde lotion op basis van natuurlijk Papaya-extract. De fluïde verwijdert dode huidcellen en ondersteunt het herstellend vermogen van je huid. De vochtvasthoudende zeealgen vormen een beschermend laagje en verminderen vochtverlies. Trekt snel in en geeft een mooi matterend effect. Je huid straalt weer zonder te glanzen. Gebruik: elke dag na zorgvuldige reiniging. Vermijd de huid rondom je ogen.

 

Hydro Active ooggel

Gun je huid een weldadige hydratatieboost! Deze fijne ooggel verstevigt de gevoelige ooghuid en helpt irritatie te verminderen. De gel helpt wallen onder je ogen te voorkomen en weer effen te maken. De verstevigende werking vermindert bovendien de fijne lijntjes rondom je ogen. Puur natuur en parfumvrij. Gebruik: reinig je gezicht en de huid rondom de ogen met bijvoorbeeld Purity oogreinigingsmilk. Breng een kleine hoeveelheid aan onder je ogen en klop zachtjes met je wijsvinger van buiten naar binnen.

Prijzen

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar de Hydro Active lijn van Dr. van der Hoog? Profiteer dan nu van de exclusieve aanbieding en bestel de producten nu via onze webshop met 20% korting. Gebruik hiervoor de kortingscode “beautyjournaal”. *

Bestel nu de producten via de webshop.

* deze actie is geldig t/m 31 december 2012.

Kijk ook eens op de prachtige nieuwe website van Dr. van der Hoog.

Dit artikel maakt deel uit van het merkendossier van  Dr. van der Hoog en word je rechtstreeks, zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook