Je wenkbrauwvorm en kleur zijn heel bepalend voor jouw uiteindelijke look. Dunne, dikke, lange, korte wenkbrauwen, al deze vormen hebben in de afgelopen decennia allemaal al een keer het modebeeld bepaald. Voor het modebeeld van nu geldt dat je de wenkbrauwvorm zoveel mogelijk intact laat maar wel modelleert en accentueert. Je ogen worden hierdoor sprekender, […]

02:46 - 01:40
luistertijd 02:46 - leestijd 01:40

Je wenkbrauwvorm en kleur zijn heel bepalend voor jouw uiteindelijke look. Dunne, dikke, lange, korte wenkbrauwen, al deze vormen hebben in de afgelopen decennia allemaal al een keer het modebeeld bepaald.

Voor het modebeeld van nu geldt dat je de wenkbrauwvorm zoveel mogelijk intact laat maar wel modelleert en accentueert. Je ogen worden hierdoor sprekender, je gelaatsuitdrukking wordt krachtiger en vollere wenkbrauwen maken je ook nog jonger… Fixeer de wenkbrauw met een gel door ze omhoog te zetten voor een trendy en liftend effect.

Ben je zelf niet zo handig, laat je wenkbrauw dan in model brengen door een schoonheidspecialiste en hou het daarna zelf bij.

Kleurbepaling

Zorg dat je de juiste kleur kiest. als je blond haar hebt, kies dan voor dezelfde tint of ga nooit meer dan 2 tinten donkerder dan je eigen haarkleur. Ben je donker: ga dan ook niet meer dan 2 tinten lichter dan je eigen haarkleur.

Loose Mineral Brow Powder

Geef je gezicht die expressie en de uitstraling die ze verdient met de semipermanente Loose Mineral Brow Powder van Mineralogie en gebruik hierbij het zeer handige opbrengpenseeltje, de Angle Shading brush. Vult en modelleert je wenkbrauwen, van een natuurlijke, subtiele aanzet tot de wat meer gedurfde vormen. Doordat deze wenkbrauwpoeder zich niet alleen aan de haartjes hecht maar ook op de huid en de mineralen een waterafstotende werking hebben, kun je smalle wenkbrauwen breder maken en tijdens het transpireren blijft de wenkbrauw goed in tact. Veelzijdig en eenvoudig in gebruik, zowel droog als nat aan te brengen.

Tip: een goed gereedschap is het halve werk, gebruik een penseeltje met een schuine kant voor een strak resultaat en zet met kleine streepbeweginkjes de poeder aan op de wenkbrauw in de gewenste vorm.

Verkrijgbaar in de kleuren Blond, Brunette, Dark Suede en Shades of Grey

Kleurtentips

Wenkbrauw kleur                                                            Haarkleur

Shades of Grey                                                                   grijs of licht blond

Blonde                                                                                 blond tot donkerblond

Dark Suede                                                                         Goudbruin

Brunette                                                                              Licht tot donkerbruin

Klik hier voor een overzicht van de ingrediënten.

Brush-On Brow gel

Je wenkbrauwen blijven de hele dag goed in model met de Brush-On Brow gel van Mineralogie. Deze lichte, verzorgende gel is de finishing touch voor mooi gevormde wenkbrauwen en eenvoudig aan te brengen met het gebruiksvriendelijke borsteltje. De perfecte aanvulling voor in je make-up tasje. Ook jouw wenkbrauwen verdienen het beste…

Klik hier voor een overzicht van de ingrediënten.

Kijk ook voor meer informatie op de website.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Mineralogie op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook