De huid rondom de ogen is erg kwetsbaar ten opzichte van de rest van de huid van je gelaat. Reden te meer om er extra aandacht aan te besteden. Hoe? Door producten te gebruiken met de juiste ingrediënten die de huid niet alleen voeden maar ook beschermen en herstellen. Pascaud heeft hiervoor 3 oogproducten ontwikkeld, ieder […]

03:04 - 01:50
luistertijd 03:04 - leestijd 01:50

De huid rondom de ogen is erg kwetsbaar ten opzichte van de rest van de huid van je gelaat. Reden te meer om er extra aandacht aan te besteden.

Hoe?

Door producten te gebruiken met de juiste ingrediënten die de huid niet alleen voeden maar ook beschermen en herstellen. Pascaud heeft hiervoor 3 oogproducten ontwikkeld, ieder met zijn unieke werking. Bij een combinatie van de producten geeft het een nog krachtigere uitwerking!

EyeBoost Gel – Oogcontour gel

Deze oogcontour gel is bijzonder werkzaam en geeft een direct effect. Door de grote hoeveelheId krachtige peptiden worden lijntjes direct zichtbaar gladder. De oogkringspier wordt meer ontspannen waardoor een natuurlijk botox- effect ontstaat. Een heerlijk product voor een instante oppepper met zichtbaar resultaat.

Argireline™: is een krachtige peptide voor een natuurlijk botox alternatief, vermindert prikkeloverdracht naar de spier.

Matrixyl 3000™: activeert aanmaak collageen en is de boodschapper van huidreparatie. Registril™: helpt het natuurlijke huidvezel netwerk op te bouwen.

Paardenkastanje extract: Werkt sterk vocht afdrijvend en zorgt voor vermindering van vochtwallen evenals donkere kringen. Tevens vernauwd en versterkt het de bloedvaten.

Gebruik: ‘s morgens een kleine hoeveelheid aanbrengen rondom de ogen en licht inkloppen. Adviesverkoopprijs EyeBoost Gel € 78,05 (15ml)

EyeCare Cream – Oogcontour crème

Deze oogcontour crème heeft een sterk verzorgende en vocht-afdrijvende werking. Het hydrateert en beschermd de huidbarriere.

Hyaluronzuur: zorgt voor een goede vochtbalans. Vitamine E: werkt beschermend, sterke anti-oxidant. Ogentroost: kalmerend bij zwelling/irritatie en voor een gevoelige huid. Banaan-extract: botanisch extract, werkt hydraterend en verstevigend. Avocadoboter en Jojoba olie: werkt hydraterend en verzachtend.

Algenextract: zorgt voor een betere vochtafvoer, drainage.

Gebruik: ’s morgens en/of ’s avonds een kleine hoeveelheid rondom de ogen aanbrengen en licht inkloppen.

TIP: Voor de ultieme combinatie!

Voor een extra intensieve werking combineert u beide producten. EyeBoost Gel opbrengen en na enkele minuten EyeCare Cream eroverheen aanbrengen. Adviesverkoopprijs EyeCare Cream € 62,20 (15ml)

Marmatrix Eyemask – Oogmasker met gevriesdroogde algen

Bekijk hier een filmpje erover:

Dit spectaculaire oogmasker zorgt voor een directe vermindering van expressielijntjes, vermindert vochtwallen en donkere kringen. Het ontspant de vermoeide ooghuid.

Wil je er op je best uitzien voor een feestje? Dan zijn deze pads een must voor jou!

Het bevat de volgende ingrediënten:

Gevriesdroogd alginaat: detox functie

Mineralen (Ca, Na, Mg): stimuleren de celstofwisseling, zorgen voor een betere hechting van de cellen onderling en het verbeterd de vochthuishouding.

Triglyceride (NMF): Natural Mosturizing Factor

Citric Acid: geeft een milde exfoliatie

Gebruik: Vliesmasker onder de ogen positioneren en bevochtigen met de activatorvloeistof. De pads laten inwerken voor 20 minuten. Adviesverkoopprijs Marmatrix Eyemask € 63,30 (5 stuks incl. activator)

Bovenstaande oogproducten zijn ook verkrijgbaar bij de Pascaud depositair in je buurt.

Meer over Pascaud producten leest u hier.

De informatie behoort tot het merkendossier van Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook