Het aanbrengen van een mooie make-up doe je met professionele kwasten.

02:06 - 01:15
luistertijd 02:06 - leestijd 01:15

Het aanbrengen van een mooie make-up doe je met professionele kwasten. Deze gaan ook jarenlang mee als je ze goed onderhoudt. Reiniging is van essentieel belang om je kwasten en penselen in optimale conditie te houden.

 

Wees daarom ook zuinig op je meest belangrijke gereedschap – je make-up kwasten en penselen! Verzorg deze met de gerenommeerde Brush Cleaner van Mineralogie voor een lange levensduur en optimaal gebruik, keer op keer. Onze Brush Cleaner – met een prettige vanille geur – is uit natuurlijke ingrediënten samengesteld en verwijdert oliën en make-up resten op een zachte, effectieve wijze. Zo blijven je kwasten en penselen heel lang in topconditie en streef je volledige hygiëne na.

Ingrediënten

Alcohol SD 40-B, Alkyl Benzoate C12-15, Fragrance

Bekijk hier ons assortiment aan professionele Brushes van de beste kwaliteit

 

Most Favourite

Dome Powder Brush

Bekijk dit filmpje hoe deze te gebruiken:

Deze hoogwaardige zeer volle kwast van de beste kwaliteit natuurhaar (geit) is geschikt voor het aanbrengen van de Loose Mineral Foundation, Pressed Foundation of Bronzer over het hele gelaat. Nu met 20% korting te bestellen. Zolang de voorraad strekt.

Tip1

Een goede natuurharen kwast verliest altijd wel haartjes. Dit is normaal. Trek deze er voorzichtig uit tijdens het schoonmaken. Na verloop van tijd wordt het haarverlies minder.

Tip2

spray de Brush Cleaner op een papieren zakdoek of keukenpapier en reinig daarmee je kwast door deze in de rondte te draaien en te rollen, in plaats van de cleaner op de kwast zelf te sprayen. Zo verkort je de droogtijd tussen elk gebruik en blijven je kwasten ook in model.

Tip3

Als je een wat vettere huid of acne hebt, reinig je kwasten na elk gebruik om bacteriënvorming te voorkomen.

Kijk ook voor meer informatie op de website.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Mineralogie op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook