shop Chanel Les Beiges Eau de Teint zomerfoundation Chanel Eau de Teint foundation heeft een ultrafijne, waterachtige geltextuur. Fraaie glow, subtiel tint, verkoelend. Bekijken Er zijn een aantal make-up producten waar ik gewoon niet zonder kan. Of het nu gaat om een mooie foundation of een felle lipstick, deze moet ik gewoon hebben. Ik ben […]

03:25 - 02:03
luistertijd 03:25 - leestijd 02:03

Er zijn een aantal make-up producten waar ik gewoon niet zonder kan. Of het nu gaat om een mooie foundation of een felle lipstick, deze moet ik gewoon hebben. Ik ben dol op beautyproducten maar dat betekent niet dat ik altijd de hoofdprijs wil betalen. Daarom vandaag een aantal favorieten budget producten naast de duurdere tegenhanger.

Concealer voor alle foutjes

Een van de meest iconische make-up producten is natuurlijk de Touche Eclat van YSL. Je betaalt niet alleen voor de concealer maar natuurlijk ook voor de naam en de mooie verpakking. Als ik een goede concealer pen zoek dan is maar een plaats waar ik kijk, de Etos. Ja, je hoort het goed ik bedoel echt de Etos. Dit zal jullie misschien verrassen maar de concealer pen van de Etos een geweldig product. Dit product staat in beautyland bekend als het goedkope zusje van de Touche Eclat. Deze zilveren pen is bijna altijd uitverkocht en is het sterproduct van de make-uplijn van de Etos. Voor minder dan 5 euro heb je een super fijn product waarbij het echt niet erg is als je deze kwijtraak of ergens vergeet.

Felle lipstick op de lippen

Het ultieme product voor deze zomer zijn fel gekleurde lipsticks. Een van mijn favorieten merken met mooie felle lipsticks is dan ook Mac. Mac Impassioned is een mooie warme felle koraal roze kleur en is een van mijn favorieten lipsticks. Maar dat betekent niet dat ik niet gebruik maak van een goed budget zusje. Mijn favorieten felle budget lipsticks komen van twee merken, Rimmel en Catrice. Bij Rimmel moet je vooral denken aan de Color Show Off Lipstick collectie in de roze huls. Deze collectie bestaat uit felle über gepigmenteerde kleuren. Van opvallend koraal tot hot pink, het is allemaal verkrijgbaar in de Rimmel Color Show Off collectie. Een ander favoriet merk met mooie felle kleuren is de Catrice Ultimate Colour collectie, mijn favorieten kleur is: ‘Pinkadilly C ircus’. Dit is een mooie koraal roze kleur en staat heerlijk zomers. Als BeautyJournaal tip adviseren wij de Max Factor Flipsticks, deze bevatten twee kleuren lipstick die prachtige gepigmenteerd zijn. Super leuk om duo lip looks mee te maken (deze zomer een echte trend). De Max Factor Flipsticks liggen vanaf juli in de winkel.

Oogschaduw in velen kleuren

Om mijn look helemaal af te maken, gebruik ik vaak oogschaduw. Ik houd van oogschaduw wat mooi gepigmenteerd en makkelijk mee te werken is. Merken als Estée Lauder en Lancôme hebben vaak prachtige palletjes en Mac heeft vaak super mooie gepigmenteerde oogschaduws. Als ik gepigmenteerde oogschaduws zoek voor een budgetprijs dan kom ik bij Catrice uit. Catrice heeft super mooie losse oogschaduws en oogschaduw paletten, prachtige kleuren, zeer goede pigmentatie en een heerlijk klein prijsje . Nog leuker is dat Catrice regelmatige met nieuwe collecties komt, dus alle oogschaduw kleurtjes blijven on-trend.

Dit was een opsomming van mijn favorieten high end product vs. het budget zusje. Allemaal heerlijke producten die ongeacht de prijs van top kwaliteit zijn. Welke zijn jullie favorieten high end en budget producten?

Lees ook:

Lees ook