Gezicht Lichaam Monique schrijft Vette huid Zakenpraat

BeautyJournaal’s Monique op radio 2 in High Tea over puistjes (audio)

Jaja, gisterenmiddag – zondag-  even gezellig naar Hilversum afgereisd om in de studio van radio 2 bij dj’s Kasper van Kooij en Renee iets te vertellen over goedkope smeerseltjes op je puistjes. Van tandpasta tot benzoylperoxide. En en passant hadden we het ook nog over de gevoelige huid en haar in je oksels.

Luister maar! (klik op onderstaande link):

Beautyjournaal’s Monique te gast bij High Tea 10 op radio 2- 10 juni 2012

Lees hier nog meer over dit onderwerp en bekijk een film die wij maakten over acne-littekens.

Meer weten over Gezicht?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

1 reactie

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.