Puur Huid uit Eindhoven is een exclusieve schoonheidssalon, die al 12½ jaar bestaat.

03:14 - 01:56
luistertijd 03:14 - leestijd 01:56

Puur Huid uit Eindhoven is een exclusieve schoonheidssalon, die al 12½ jaar bestaat. Anti-aging specialiste Lillian Nelissen, heeft zich gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging en huidverbetering met het merk Pascaud.

Veel mensen vinden de stap naar een cosmetisch chirurg te groot, Puur Huid zit dan ook tussen een kliniek en een schoonheidssalon in. “Ik kan de huid weer laten stralen, zegt Lillian Nelissen. Misschien ziet iemand er niet meer als twintig uit, maar ik zorg er wel voor dat rimpels verzachten, poriën verkleinen en de huid wordt verstevigd. Je blijft jezelf, maar dan jonger”

Pascaud Experience Instituut

Puur Huid is één van de weinige Pascaud Experience Instituten in Nederland. Daarmee voldoen ze aan de strenge eisen die Pascaud stelt op het gebied van vakbekwaamheid en professionaliteit.

Behandelingen

Puur Huid heeft een groot aantal verschillende behandelingen. Van Mesotherapie, koud laser therapie en natuurlijke rimpelcorrectie tot IPL voor definitief ontharen.

MAC huidanalyse

Er wordt begonnen met een high-tech huidanalyse. Daarmee  wordt gekeken hoe de conditie van de huid is. Eerst wordt een foto gemaakt en er wordt met sensoren onder andere het vocht, talg en elasticiteit gemeten. Vervolgens krijg de klant een persoonlijk advies over welke behandeling het meest geschikt is voor haar of hem. “Meestal wordt er gestart met een kuur. Deze gaat de huid jonger en stralender maken. Uiteindelijk gaan we aan de slag met het onderhouden van de verjongende huid.”

Pascaudlite

Het verjongende concept bestaat onder meer uit een 100% veilige Pascaudlite laser, dit is een populaire techniek voor het verstevigen van het gezicht en de kaaklijn, het verstrakken van de oogcontouren en vochtophopingen. Deze huidverjonging is het gevolg van de koude laser op onder andere de celstofwisseling en door de nieuwe aanmaak van collageen en elastine. Verslapte gezichtsspieren worden geprikkeld tot nieuwe elasticiteit. Deze behandeling is geheel pijnloos, zelfs relaxend.

Natuurlijke rimpelcorrectie

Een andere behandeling is BioSkinJetting, een biologische methode voor rimpelcorrectie. Alle rimpels in het gezicht kunnen worden behandeld. Fijne rimpels verdwijnen en diepe rimpels worden zichtbaar minder. Voor de behandeling wordt eerst een voorbereidende crème aangebracht waardoor ook deze behandeling vrijwel pijnloos is.

“Met Pascaud wordt de huid zelf gestimuleerd om harder te gaan werken en er zichtbaar huidverjonging plaats vindt, in korte tijd”, sluit Lillian Nelissen af

Om het 12½ jarig bestaan van Puur Huid te vieren is er een speciale actie: Een MAC huidanalyse met een Pascaudlite behandeling, nu voor € 59,00, ipv € 185,00.

Puur Huid
, Mecklenburgstraat 84, 
5616 AP Eindhoven
, tel. 040-2810404, 
info@puurhuid.nl, www.puurhuid.nl

Meer over Pascaud producten leest u hier.

De informatie behoort tot het merkendossier van  Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees hieronder meer nieuws van Pascaud.

Lees ook