Paula’s Choice heeft elke maand diverse aanbiedingen van kwalitatief hoogstaande producten uit haar assortiment. Paula’s Choice Promoties van de Maand Paula’s Choice heeft elke maand diverse aanbiedingen van kwalitatief hoogstaande producten uit haar assortiment. Gezichtsmaskers nu met 20% korting In de maand juni zijn Paula’s Choice  gezichtsmaskers aan de beurt, want het is toch heerlijk […]

04:17 - 02:34
luistertijd 04:17 - leestijd 02:34

Paula’s Choice heeft elke maand diverse aanbiedingen van kwalitatief hoogstaande producten uit haar assortiment.

Paula’s Choice Promoties van de Maand

Paula’s Choice heeft elke maand diverse aanbiedingen van kwalitatief hoogstaande producten uit haar assortiment.

Gezichtsmaskers nu met 20% korting

In de maand juni zijn Paula’s Choice  gezichtsmaskers aan de beurt, want het is toch heerlijk om je huid af en toe eens extra te verwennen. Dat kan met Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask en Skin Balancing Carbon Mask. Ze zijn deze maand te verkrijgen via www.paulaschoice.nl met 20% korting!

Als je een droge huid hebt, werkt het verzachtende Skin Recovery Hydrating Treatment gezichtsmasker kalmerend en ontspannend. Het vermindert tevens ontstekingen en huidirritatie. De unieke formule is een mix van rijke plantaardige oliën, antioxidanten op plantaardige en vitaminenbasis, essentiële vetzuren en lipiden. Het geeft de droge huid precies dat wat nodig is om zich te herstellen. Je kunt dit product als masker of als een intensieve nachtcrème gebruiken. Het is 100% vrij van parfum en kleurstoffen.

Voor een vette of gecombineerde huid is het Skin Balancing Carbon gezichtsmasker een heerlijke behandeling. Je huid frist er heerlijk van op en de desinfecterende koolstof helpt bovendien bij het tegengaan van puistjes. Het product absorbeert overtollig talg, kalmeert de huid en doet de poriën kleiner lijken. Het helpt in combinatie met een van onze BHA-exfolianten hardnekkige mee-eters tegen te gaan. Verwen jezelf met dit heerlijke gezichtsmasker dat je huid in balans brengt en ongelooflijk glad maakt. Het is 100% vrij van parfum en kleurstoffen.

15% korting op onze RESIST gezichtcrèmes

Ouder worden kan niemand tegengaan maar de tekenen van huidveroudering kan je wel verminderen. De RESIST producten van Paula’s Choice zijn speciaal ontwikkeld om tekenen van huidveroudering zoals rimpeltjes en beschadigingen aan de huid door de zon, te verminderen. De RESIST producten zijn allemaal 100% vrij van geur- en kleurstoffen.

Dag -nachtcrème RESIST Barrier Repair Moisturizer met 15% korting


RESIST Barrier Repair Moisturizer bevat een speciaal complex van ingrediënten waarvan is bewezen dat ze de ouder wordende huid vernieuwen, gezonder maken en er jeugdiger uit laten zien. De formule bevat ingrediënten die het aanmaken en behouden van collageen stimuleren. De lichte crème zorgt er voor dat de vochthuishouding in balans blijft en bevat essentiële ingrediënten die de barrièrefunctie van de huid beschermen. De sterke antioxidanten verminderen roodheid en ontstekingen. De crème is perfect bij rosacea en een gevoelige huid. Deze bijzondere crème maakt een einde aan rimpels en geeft je een stralende, gezonde en jonge huid.

RESIST Anti-Aging Clear Skin Hydrator met 15% korting

 

Deze zijdeachtige gel-lotion bevat zorgvuldig samengestelde ingrediënten die een bewezen positief effect hebben op rimpels en puistjes. De lotion zorgt ervoor dat de huid zich steeds weer vernieuwt en herstelt. Met als resultaat: een jonger en fris uitziende huid met minder rimpels en puistjes. De krachtige antioxidanten verminderen de schade veroorzaakt door de zon en stimuleren een gezonde collageenproductie. Hierdoor krijgt de huid een mooie gelijkmatige teint. Dagelijks gebruik draagt bij aan het verkrijgen van een stralende, jonge en gelijkmatige huid.

RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer met SPF 25 en Antioxidanten

 

Deze heerlijke, zachte dagcrème met sterke antioxidanten beschermt de huid dagelijks tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De SPF 25 biedt een milde UVA/UVB-bescherming tegen de invloed van de zon. Dagelijks gebruik van deze verfrissende dagcrème helpt rimpels en bruine vlekjes te voorkomen en te verminderen. De formule is speciaal ontwikkeld voor een mooi resultaat in combinatie met make-up.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van exclusieve aanbiedingen, nieuwe producten en promoties, meld je dan via www.paulaschoice.nl aan voor onze nieuwsbrief. Of bezoek de website van Paula’s Choice.

Dit nieuws maakt onderdeel uit van het merkendossier van Paula’s Choice en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook