Paula’s Choice heeft nu ook een groene productlijn: Earth Sourced. Deze lijn is in eerste instantie ontwikkeld omdat er heel veel mensen zijn die het liefst natuurlijke huidverzorgingsproducten gebruiken. Veel natuurlijke producten bevatten echter irriterende ingrediënten die slecht zijn voor alle huidtypen. Earth Sourced is een huidverzorgingssysteem dat alleen natuurlijke ingrediënten bevat waarvan is bewezen […]

03:07 - 01:52
luistertijd 03:07 - leestijd 01:52

Paula’s Choice heeft nu ook een groene productlijn: Earth Sourced. Deze lijn is in eerste instantie ontwikkeld omdat er heel veel mensen zijn die het liefst natuurlijke huidverzorgingsproducten gebruiken. Veel natuurlijke producten bevatten echter irriterende ingrediënten die slecht zijn voor alle huidtypen. Earth Sourced is een huidverzorgingssysteem dat alleen natuurlijke ingrediënten bevat waarvan is bewezen dat ze veilig zijn maar óók je huid goed verzorgen.

Natuurlijke ingrediënten hebben absoluut hun beperkingen bij het behandelen van bepaalde specifieke huidproblemen. Zo is het nagenoeg onmogelijk om echt effectieve en stabiele natuurlijke exfolianten, producten tegen puistjes en zonnebeschermingsproducten te ontwikkelen. Maar daar waar het mogelijk is om effectieve natuurlijke formules te gebruiken, is dat met de Earth Sourced producten gebeurd.

De Earth Sourced-lijn bestaat uit een reiniger, toner en dag-/nachtcrème. De producten zijn alle 100% vrij van geur- en kleurstoffen.

Earth Sourced Perfectly Natural Cleansing Gel reinigt de huid én beschermt en ondersteunt de natuurlijk huidbarrière. De reiniger verwijdert dode huidcellen, overtollig talg en make-up snel en gemakkelijk. De gel is samengesteld uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten die de huid kalmeren en gladmaken tijdens het reinigingsproces. Het product is geschikt voor de meeste huidtypen, maar vooral voor de normale, gevoelige, gecombineerde en vette huid.

Earth Sourced Perfectly Natural Refreshing Toner heeft een opmerkelijk lichte, vloeibare gel basis boordevol antioxidanten waarvan is bewezen dat ze de huid herstellen en de aanmaak van collageen bevorderen. De toner hydrateert, herstelt, kalmeert de huid onmiddellijk en verwent de huid rijkelijk met antioxidanten. Dit product is geschikt voor alle huidtypen.

Earth Sourced Antioxidant-Enriched Natural Moisturizer is een innovatieve lotion met een rijke en toch verrassend lichte textuur die de huid perfect hydrateert én voorziet van een krachtige combinatie van antioxidanten en huidherstellende ingrediënten waarvan is bewezen dat ze de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen stimuleren. Je huid zal er jonger uitzien en zijdezacht aanvoelen als nooit tevoren. De exclusieve technologie achter de formule combineert het beste van de natuur met de moderne wetenschap. Het product is geschikt voor alle huidtypen.

Kies dus voor Earth Sourced van Paula’s Choice als je natuurlijke producten wilt gebruiken die zorgvuldig geformuleerd én effectief zijn zonder huidirritatie te veroorzaken.

Let op: als je het hele Earth Sourced-systeem bestelt via www.paulaschoice.nl, ontvang je ook nog eens 10% korting! Of bezoek de website van Paula’s Choice voor een totaaloverzicht van informatie.

Dit nieuws maakt onderdeel uit van het merkendossier van Paula’s Choice en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

Lees ook