shop Dyson Supersonic Föhn Dit is echt de allerbeste föhn die we ooit getest hebben, en ook al is hij al enkele jaren op de markt: hij is onovertroffen! Hij geeft een gerichtere luchtverdeling op je haar, waardoor de pluizigheid minder kans krijgt. En dat is ook echt zo. Stylingproducten worden door de uitgekiende warmte […]

03:26 - 02:03
luistertijd 03:26 - leestijd 02:03

Catrice en Essence zijn merken naar mijn hart. Leuke producten voor nog leukere prijsjes,wat wil je nou nog meer? Naast dat deze merken een geweldige basiscollectie hebben, komen ze ook regelmatig met tijdelijke trendcollecties. In dit artikel bespreek ik de leuke zomercollectie van beide merken, Catrice en Essence.

Vlieg mee met Essence

Het kleine zusje van Catrice komt aanstaande zomer (juli en augustus) met een collectie omtrent een vliegtuig thema. Met de leuke naam ‘Ready For Boording’ komen ze met een collectie in prachtige pasteltinten. De producten zijn ook echt praktische producten om mee te nemen op reis. Zachte kleuren zijn in deze collectie heel erg belangrijk. Zachte pastel blauwe oogschaduws gecombineerd met mooie naturel kleuren met een glansje. Goed te dragen met een fris roze/perzik crème blush die ook perfect op de lippen kan. De collectie bevat ook leuke 2 in1 potloodjes in de kleur combinaties bruin/grijs en blauw/geel. Natuurlijk kan nagellak niet in de collectie ontbreken en daarom is er nagellak in hard roze tot zacht geel. Daarnaast komt er ook een nieuw product uit, een peel of basiscoat. Breng deze laag eerst aan op een kale nagel, vervolgens breng je een gekleurde lak aan. Ben je de kleur zat dan kan je het er zo afpellen door de speciale basislaag. Geen gezeur met nagellak remover meer. De collectie wordt afgemaakt met een aantal leuke accessoires, denk aan een luggage tags, hand en body wipes en een schattig make-up tasje. De collectie ligt vanaf midi juli in de winkels en blijft daar tot ongeveer eind augustus. De prijzen variëren van €1.29 tot €3.49.

Met Catrice op cruise en bont als een vogel

In juni komt de grote zus van Essence met een heerlijke, kleurrijke collectie met de leuke naam ‘Cruise Couture’. Sluit je ogen en stel je voor: Zonnebaden op een jacht, een verkoelende duik in de diepblauwe oceaan en op pad naar de meest exclusieve feesten in de stad, welkom in St. Tropez. Dit is de Catrice cruise collectie. De collectie bestaat uit prachtige hard roze en perzik kleurtjes gecombineerd met blauw. Daarnaast is er ook een super leuke etui verkrijgbaar. De collectie ligt vanaf juni in de winkels en de prijzen variëren van €2.49 tot €4.99

In juli en augustus komt Catrice ook met een super leuke zomercollectie. Een collectie zo bont als een vogel met de naam ‘Coolibri’. De kleine vogel de kolibrie is de inspiratie voor deze kleurrijke collectie. De wonderlijke vogel die zijn kleine, krachtige vleugels enthousiast spreidt en boven prachtige exotische bloemen zweeft. De kolibrie draagt de mooiste kleuren van de Amazone en is extreem mooi en kleurrijk. Een perfecte inspiratie voor een make-up collectie. Het leuke aan deze collectie is natuurlijk de mooie verpakking met kleurrijke bloemen. De collectie bestaat ook uit een aantal nieuwe producten, denk aan een oogschaduw pen, goudkleurige eyeliner en jelly cheek tint. De kleuren zijn heel erg fris en heerlijk voor de zomer. De collectie ligt vanaf juli in de winkel en de prijzen variëren van €2.99 tot €4.99.

Lees ook:

Lees ook