shop Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Foundation De starfoundation van onze Dian! Prachtig dekkend en egaliserend in 1 laagje. Zeer lang houdbaar. Hydraterend en met een lightweight gevoel. In meer dan 40 kleuren. Bekijken Deze lente en zomer is pastel helemaal hot. Lieve zachte kleurtjes met elkaar gecombineerd geeft een ‘POW’ effect. Daarom vandaag een collage […]

00:21 - 00:12
luistertijd 00:21 - leestijd 00:12

shop

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Iconic Elements Natural Moisturizer Cream Body

Huidarts Francis Wu maakte deze zalige crème voor diepe hydratatie. We love it! Clean beauty!

Deze lente en zomer is pastel helemaal hot. Lieve zachte kleurtjes met elkaar gecombineerd geeft een ‘POW’ effect. Daarom vandaag een collage met de mooiste mode, lekkerste make-up en fijnste traktaties.

Laat je inspireren en wees lekker creatief.

Lees ook:

Lees ook