Geef je huid een extra boost en zoek de verkoeling tijdens zomerse dagen met de natuurlijke Skin Spritz van Mineralogie.

02:11 - 01:18
luistertijd 02:11 - leestijd 01:18

Geef je huid een extra boost en zoek de verkoeling tijdens zomerse dagen met de natuurlijke Skin Spritz van Mineralogie.

De huid voelt snel droog en trekkerig aan als je je langdurig in aircoruimtes begeeft of veel reist, tijdens stressvolle periodes, als je huid het extra te verduren krijgt bij medicijngebruik en bij temperatuurswisselingen.

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en reageert als eerste en voortdurend bij wisselende klimaat- en milieuveranderingen. De natuurlijke Skin Spritz van Mineralogie verzorgt de huid, geeft verfrissing en is de finishing touch voor een stralende look. Ideaal als wake-up splash na je dagverzorging om de nieuwe dag weer fris en helder te starten en ook om je huid weer even lekker op te frissen aan het begin van een lange avond.

De Mineralogie Skin Spritz hydrateert je huid, fixeert je make-up en geeft je teint een gezonde gloed. Ervaar de verfrissing en de heerlijke geur van rozen zelf, dan wordt de Skin Spritz ook voor jou een echte musthave.

Samengesteld uit 84 mineralen, sporenelementen en gestabiliseerde zuurstof, voedt de Skin Spritz je huid en bepaalt tegelijk je dagelijkse look. Gemakkelijk in gebruik door het handige doseerpompsysteem zonder drijfgas en met het makkelijk mee te nemen en altijd bij de hand principe‚ past de Skin Spritz in elke tas.

Ingredienten:

Lavendula Angustifolia Water; Rosa Damascena Distillate; extracts of Cananga Odorata, Carica Papaya, Anthemis Nobilis, Rubus idaeus, Symphytum officinale, Rosemarinus Officinalis, Stellaria Media, Ginko Biloba, Citrus Aurantium, Panax Quinquefolium, Echinacea August Folia, Santalum Album, Equisetum Arvense, Tussilago Farfara; 84 purified ionic minerals and trace minerals naturally occurring in the pristine water of the Great Inland Sea; Dimethyl Sulfone (Methyl Sulphonyl Methane); Glucosamine HCI; Sodium Lactate; Polysorbate-20; Vitamin C Ascorbate; Oxygen; Sodium NaPCA.

Verkoopinformatie

De Mineralogie Skin Spritz is verkrijgbaar via www.mineralogieshop.nl en via de Mineralogie verkooppunten en schoonheidssalons

Kijk voor meer informatie op de website.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Mineralogie op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook