Eerder op Beautyjournaal hebben we Sun Perfection Fade Treatment al uitgelicht. Met het zonnige vooruitzicht behandelen we nu de andere twee producten uit de Sun Perfection lijn, geschikt voor lichtere huidtypen met hogere bescherming. De producten uit de Sun Perfection lijn perfectioneren de uitwerking van het zonlicht en laten de huid daarmee profiteren van de […]

02:52 - 01:43
luistertijd 02:52 - leestijd 01:43

Eerder op Beautyjournaal hebben we Sun Perfection Fade Treatment al uitgelicht. Met het zonnige vooruitzicht behandelen we nu de andere twee producten uit de Sun Perfection lijn, geschikt voor lichtere huidtypen met hogere bescherming.

De producten uit de Sun Perfection lijn perfectioneren de uitwerking van het zonlicht en laten de huid daarmee profiteren van de goede eigenschappen van UV-straling. De zonperfectionerende werking van alle Sun Perfection-producten is gebaseerd op de transmissie van zichtbaar licht voor huidverbetering, absorptie en dosering van UV-straling. Hierdoor wordt de essentiële vitamine D-aanmaak toch geprikkeld en maakt de huid gebruik van het licht in plaats van er schade door te ondervinden. De huid wordt tijdens het zonnen voelbaar en zichtbaar geperfectioneerd!

Mensen met huidtype I-II (zeer lichte tot lichte huid) worden niet of nauwelijks bruin en verbranden bovendien snel. Dit huidtype vraagt om een hoge vorm van bescherming. Daarnaast dient dit huidtype beschermt te worden tegen irritatie en uitdroging. Juvi Protect (SPF high) beschermt de huid tegen vrije radicalen met antioxidanten als Macadamia olie en vitamine C en E. De samenstelling neemt irritatie en roodheden weg,  bovendien geeft Aloë Vera een kalmerend effect. Om bij deze, vaak kwetsbare huid, een optimaal resultaat te behalen wordt de vet/vochtbalans door o.a. vetzuren, Sheabutter en Lecithine aangevuld.

Mensen met huidtype II-III (lichte tot getinte huid) zijn weliswaar gevoelig voor de zon, maar verbranden niet zo snel en worden relatief makkelijk bruin. Dit huidtype vraagt om een matige vorm van bescherming maar is echter wel gevoelig voor verlies van voedingstoffen. High Quality (SPF medium) vult de voedingsstoffen in de huid effectief aan met een rijke mix van ingrediënten waaronder Goudsbloem, Soja, Sheabutter, Macadamia olie en vitamine A en E.

High Quality zal een regenererende invloed uitoefenen op de huid door ondermeer de toevoeging van Paardenkastanje, waardoor de huid steviger aanvoelt. Daarnaast werkt de formule normaliserend op de talgsecretie en wordt de celvernieuwing door o.a. Allantoïne en provitamine B5 gestimuleerd. Mocht er onverhoopt te veel blootstelling zijn aan zonlicht, wordt de huid direct gekalmeerd en verzacht door Aloë Vera en Macadamia olie.

Wil je weten wat voor huidtype je hebt? Doe de test op www.zonverstandig.nl of bezoek de hannah huidcoach.

High Quality (€ 56,-/75ml) en  Juvi Protect (€ 54,-/75ml) uit de hannah  Sun Perfection lijn zijn verkrijgbaar bij de hannah huidcoaches! Kijk voor meer informatie op de huidcoach website.

Deze informatie behoort tot het merkendossier van hannah op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook