shop BAP Medical SkinRecovery huidsupplement SkinRecovery bevat een uitgebalanceerde dosis vitaminen, mineralen, kruiden, enzymen en probiotica om je huid mooi en snel te laten herstellen na een operatie en in stressvolle tijden. Geliefd bij huidtherapeuten en artsen. Van zuivere farmaceutische kwaliteit. Bekijken Dior lanceert een Eau de Parfum variant van de klassieker Eau Sauvage en […]

01:55 - 01:09
luistertijd 01:55 - leestijd 01:09

Dior lanceert een Eau de Parfum variant van de klassieker Eau Sauvage en Davidoff heeft een gelimiteerde zomereditie van Cool Water!

Dior

Eau Sauvage van Christian Dior werd voor het eerst gelanceerd in 1966 en werd terecht een klassieker. Het was voor zijn tijd een revolutionaire geur: voor het eerst werd er een florale noot gebruikt in een eau de toilette voor mannen. Deze geurnoot, hedione, een synthetische geur die in de verte naar jasmijn ruikt, zorgde er mede voor dat Eau Sauvage insloeg als een bom.

Dior lanceert nu Eau Sauvage Parfum, een Eau de Parfum dat is afgeleid van de klassieker uit 1966. De nadruk ligt deze keer op een topnoot van bergamot uit Calabrië en een hart met vetiver uit Haïti en een vleug mirre. Het geheel is houtachtig, kruidig, fris en – bij gebrek aan een beter woord – chique. In het persbericht heeft Dior het over de legendarische film La Piscine uit 1069, met Alain Delon en Romy Schneider. Dat is niet geheel onterecht. Je kunt je namelijk voorstellen dat de stijlvolle, charmante playboy die in die film door Alain Delon gespeeld  wordt deze Eau de Parfum zou dragen. Een topper! Een flacon van 100 ml. kost € 89,50, een flacon van 50 ml. kost € 64,50.

Davidoff

Davidoff lanceert voor deze zomer een gelimiteerde versie van Davidoff Cool Water, vanwege zijn gigantische verkoopsucces ook wel bekend als The Big Blue. Deze nieuwe variant, Cool Water Pure Pacific genoemd, is een melange van citroen, mandarijn en grapefruit, gecombineerd met basilicum, salie en jeneverbessen. Wederom fris, wederom lekker en wederom een gegarandeerde bestseller. Uiteraard is er ook een variant voor vrouwen verkrijgbaar. Een flacon van 125 ml. kost € 45,-

Lees ook:

Lees ook