Gezicht Voor hem

Een fris mannenhuidje

Shiseido Men lanceert Active Energizing Concentrate, een nieuw serum voor mannen dat een beschadigde, vermoeide, verouderde huid een flinke oppepper geeft. Na regelmatig gebruik gaat de huid er weer frisser en uitgeruster uitzien.

Serums voor mannen zijn er nog niet veel – de meeste mannen houden het hooguit bij een lik dagcrème en hebben verder niet echt zin in veel gedoe. Toch zet Shiseido Men groot in met dit nieuwe product en verwacht er heel veel van. Het product geeft volgens Shiseido de huid nieuwe energie en ondersteunt de aanmaak van hyaluronzuur, elastine en collageen. Hierdoor worden de gelaatstrekken wat steviger en meer gedefinieerd en worden fijne lijntjes minder zichtbaar. De huid wordt beter gehydrateerd en wordt minder dof. Ook lekker: het serum is zacht en licht en wordt heel snel opgenomen – en dat vinden mannen prettig. De heren moeten wellicht toch maar eens aan de serums!

Active Energizing Concentrate bevat saffloerextract dat de fibroblasten gezond moet houden en een extract van de bladeren van rozenappel om diezelfde fibroblasten te beschermen tegen oxidatie. TMG en L-alanine zogen ervoor dat dode huidcellen makkelijker verwijderd worden, waardoor de huid er minder dof uitziet. Glycylglycine voorkomt verwijde poriën en pioenwortelextract gaat acne tegen.

Shiseido heeft het product getest op 98 mannen. Zij zagen al meteen na de eerste applicatie een verbetering van hun huid en na vier weken was hun huid zichtbaar opgeknapt, zo meldt Shiseido in het persbericht. Shiseido Men Active Energizing Concentrate kost € 67,90 voor 50 ml.

Lees ook:

  • Een fijne oogcrème speciaal voor hem van Biotherm
  • Meer nieuws voor hem

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen