Sommige dingen zijn gewoon zo mooi dat je er hebberig van wordt.

01:54 - 01:08
luistertijd 01:54 - leestijd 01:08

Sommige dingen zijn gewoon zo mooi dat je er hebberig van wordt. Zo ook de nieuwe zomercollectie make-up van Chanel. Chanel gaat er heel optimistisch vanuit dat we een lange, zwoele zomer tegemoet gaan en liet zich bij het ontwerpen van de collectie inspireren door jazz, de blauwe hemel, en het al even blauwe water. Een licht gebruinde huid mag overigens weer van Chanel – hun hele collectie is afgestemd op een gezond, zomers tintje.

Ook deze zomer gaat Chanel weer voor het immer populaire smokey eye, maar nu zonder het hevige en heftige zwart. De ogen worden opgemaakt met een prachtig, zomers gamma van zand- en specerijkleurige tinten die de ogen diepte en drama geven zonder er al te zwaar uit te zien. Deze zachte, wat aardse tinten kleuren inderdaad prachtig bij een gebruinde huid, en zeker bij een huid die van nature al wat donkerder is. De lippen en nagels krijgen een intense koraaltint, en het gezicht en de wangen een mooi gouden gloed.

Harmonie Poudre de Soliel is een compact gezichtspoeder met een iets bruinend, glanzend effect. Elk doosje bevat vijf verschillende tinten, elk overgoten met een goudkleurig glansje. Er zijn twee varianten: Sable Rose, wat een vrolijk, fris resultaat geeft, en Sable Beige, voor een subtieler, iets matter effect.

Ook erg mooi is Rouge Coco Shine, twee verschillende kleuren lipgloss die makkelijk zijn aan te brengen, lang houden en de lippen hydrateren en verzorgen. Empreinte is zacht beige, met mooie glitters, en En Vogue is een sprankelende zuurtjeskleur.

Verder omvat de collectie meerdere kleuren oogschaduw, verschillende oogpotloden en diverse tinten nagellak en lippenstift. De prijzen gaan van € 20,50 tot € 50,-.

Lees ook:

Lees ook