Door jarenlange ervaring op het gebied van skincare heeft Dr. PAYOT Laboratoria producten en behandelingen ontwikkeld voor de specifieke behoeften van de mannenhuid. De huid is krachtig en stevig. Om de intense celactiviteit te ondersteunen heeft de huid behoefte aan ENERGIE. De huid van de man is vaak vet en scheidt talg af. Daarom moet […]

03:48 - 02:17
luistertijd 03:48 - leestijd 02:17

Door jarenlange ervaring op het gebied van skincare heeft Dr. PAYOT Laboratoria producten en behandelingen ontwikkeld voor de specifieke behoeften van de mannenhuid.

De huid van de man heeft dus behoefte aan speciale producten, waarmee 3 essentiële behandelingen kunnen worden uitgevoerd:

REINIGEN – SCHEREN – VERZORGEN

REINIGEN

Het eerste verzorgingsritueel: reinigen van de huid en elimineren van de dode huidcellen, overtollig talg en de door verontreiniging ontstane restdeeltjes.

Producten

Gel Nettoyage Profond

Deze schuimende gel wordt gebruikt voor de dagelijkse reiniging van de huid. Koper helpt de huid te zuiveren terwijl IJZER de huid opwekt en haar van zuurstof voorziet. De peelende microdeeltjes elimineren onzuiverheden en de dode huidcellen, reinigen de poriën en voorkomen ingegroeide haartjes. Tube 150ml.

Gel Nettoyage Intégral

Deze 2 in 1 shampoo die iedere dag gebruikt kan worden heeft zowel een vitaliserend als reinigend effect. Het gebruikt de voordelen van energie (ijzer) en zuiverende (koper) mineralen om uw huid en haar te reinigen. Tube 200ml.

Déodorant 24 heures

Reguleert de transpiratie de hele dag door. Bevat ijzer dat stimuleert en koper dat zuivert en reguleert. Roller 75ml.

SCHEREN

Een dagelijks ritueel voor mannen maar ook tegen irritatie van de huid. OPTIMALE garandeert u een glad en aangenaam scheerresultaat.

Producten

Rasage Précis

Deze schuimende gel helpt bij het scheren en voorkomt irritaties en bacterie-infecties. Mangaan verdrijft stress en brengt de huid weer tot rust. IJzer versterkt haar en zoethout en vitamines hebben een kalmerend en beschermend effect. Spray 150ml.

Soin Apaisant Après Rasage

Deze alcoholvrije balsem hydrateert de huid en vermindert door het scheren ontstane irritaties. Mangaan verdrijft stress en brengt de huid weer tot rust. IJzer versterkt haar en Aloë vera, zoethout en allontoïne bedaren en kalmeren de huid na de scheerbeurt en geven het een aangenaam gevoel. Tube 75ml.

HUIDVERZORGING

Alle huidtypen dienen dagelijks gehydrateerd te worden. Dat is een essentiële voorwaarde om de huid gezond te houden. OPTIMALE hydrateert en verzorgt aan de hand van uw huidtype en uw levensstijl.

Producten

Soin Regenerant

De hydraterende emulsie biedt uw huid de nodige elementen om het verouderingsproces te vertragen en het verzacht de rimpelvorming. Silicium regenereert en herstructureert de collageen- en elastinevezels. IJzer stimuleert, versterkt en bevordert de zuurstofbinding. Ceramides en essentiële vetzuren herstructureren de opperhuid. Tarwe-eiwitten maken de trekken glad en vitamines beschermen de huid tegen vrije radicalen en voorkomen vroegtijdige veroudering van de huid.

Soin Reveil

De Hydro-verfrissende gel geeft uw huid de nodige energie om in vorm te blijven. Zink stimuleertde regeneratie van de huid en helpt haar steviger te worden. IJzer stimuleert, versterkt en bevordert de zuurstofbinding. Cafeïne en cacao vormen dan weer een ware energiebooster.

Deze verzorgingsproducten optimaliseren de natuurlijke activiteit van de huid, zodat deze steviger, sterker en aangenamer aanvoelt, op iedere leeftijd.

Ga naar de beeldschone Payot website voor meer informatie.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Payot op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook