Het is een algemeen bekend feit dat de Europese vrouw niet houdt van een heel dekkende foundation die je op de huid voelt zitten. Natuurlijk is dit persoonlijk, maar ben je op zoek naar een verzorgend product dat ook een gelijkmatige dekking geeft en de huid egaliseert, dan is deze Sheer tint  op minerale basis […]

03:18 - 01:59
luistertijd 03:18 - leestijd 01:59

Het is een algemeen bekend feit dat de Europese vrouw niet houdt van een heel dekkende foundation die je op de huid voelt zitten. Natuurlijk is dit persoonlijk, maar ben je op zoek naar een verzorgend product dat ook een gelijkmatige dekking geeft en de huid egaliseert, dan is deze Sheer tint  op minerale basis dé oplossing. Samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, waaronder Sodium Hyaluronaat- dat de huid hydrateert zonder olie toe te voegen. Een perfecte moisturizer voor de normale tot droge huid die heerlijk koel aanvoelt bij het opbrengen, meest geschikt voor de vrouw vanaf 25 jaar die toch al een beetje aan anti-aging wil doen, niet teveel producten wil gebruiken maar wel voor kwaliteit en gemak  gaat.

Onze Liquid Hydration Sheer Tint laat de natuurlijke gezondheid en glans van de huid naar voren komen.

Wil je een meer finished look, combineer de Liquid Hydration dan met de Matte Finishing Powder of onze SPF 26 Loose Mineral Foundation. Als een complete dekking gewenst is, combineer deze getinte hydraterende dagcrème dan met onze Pressed Mineral Foundation

Verkrijgbaar in verschillende tinten: voor de lichte huid t/m de donkere huid.

Dat mineralen goed zijn voor de huid geldt echter alleen voor hun pure vorm want er zijn veel verschillen in kwaliteit. Mineralogie kiest voor de beste kwaliteit, namelijk voor de farmaceutische standaard. Mineralen worden ontgonnen uit de aarde en de bedrijven die Mineralogie deze grondstoffen leveren, verpulveren de ruwe materialen tot een poeder. Dit wordt bewerkt zodat het kan worden gebruikt op de huid.

Het mineraal ijzeroxide geeft bijvoorbeeld de kleur (dus geen kleurstoffen) en blokkeert het infrarood licht zodat de huid koel blijft. Boron Nitride zorgt ervoor dat de make-up goed blijft zitten  en maakt de producten olieabsorberend en longlasting en Bismut Oxychloride zorgt voor de cremige en luxueuze textuur en een lange houdbaarheid op de huid.

Is Bismut schadelijk of niet:

In tegenstelling wat door tegenstanders vaak beweerd wordt is Bismut geen zwaar metaal. Het is technisch een alkalische chloride zout en is zo veilig als het chloride in tafelzout te gebruiken. Het is veilig om te gebruiken in alle cosmetische preparaten en onschadelijk. Bismut wordt in acné behandelingprogramma’s over de gehele wereld toe gepast en veroorzaakt geen irritatie.

Whenever you wish, whatever you need!

 

Ingrediënten

Aqua (water), Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil, Titanium Dioxide (CI 77891), Zinc Oxide (CI 77947), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Boron Nitride, Glyceryl Stearate, Hydrafirm (homeostatine), Zea Mays (corn) Starch, Prunus Amygdalus Dulcis (sweet almond) Oil, Squalane, Glucuronolactone, Cassia Angustifolia (senna) Extract, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Diazolidinyl Urea, Fructooligosaccharides, Essential Oils +/-: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Manganese Violet (CI 77742), Ultramarines (CI 77007), Chromium Oxide Green (CI 77288)

 

Verkoopinformatie

De Mineralogie Liquid Hydration is verkrijgbaar via de shop en via de Mineralogie verkooppunten en schoonheidssalons

Kijk voor meer algemeen productnieuws op de website.

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Mineralogie op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook