Schoonheid komt van binnenuit en als je van jezelf houdt dan straal je dit ook uit. Om je uitstraling en gevoel te optimaliseren geef je ook aandacht aan je lichaam. Je voelt je nog lekkerder als de huid glanst, je ontspannen bent en de handen en voeten goed aanvoelen. En soms moet je gewoon eens […]

03:14 - 01:56
luistertijd 03:14 - leestijd 01:56

Schoonheid komt van binnenuit en als je van jezelf houdt dan straal je dit ook uit. Om je uitstraling en gevoel te optimaliseren geef je ook aandacht aan je lichaam. Je voelt je nog lekkerder als de huid glanst, je ontspannen bent en de handen en voeten goed aanvoelen. En soms moet je gewoon eens tijd voor jezelf maken en genieten!

Vanuit deze filosofie werken ze bij Beauty Studio GoodLooking in Zwammerdam. Monique van der Werf is tien jaar geleden begonnen met een kleine studio aan huis en moest vanwege het succes al snel op zoek naar een grotere ruimte. Vanuit een ruime en lichte salon in het pittoreske Zwammerdam, midden in het Groene Hart werkt Monique met een team van specialisten. Al vanaf het prille begin startte Monique met de producten en behandelmethode van Instituut Pascaud en heeft mede door de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van dit merk een grote kring van klanten opgebouwd. Daarnaast wordt het personeel geregeld bijgeschoold om zodoende op de hoogte te blijven van de laatste technieken.

Beauty Studio GoodLooking is met name gespecialiseerd in het, zoals ze het zelf noemen pijnloos verjongen van de huid door onder andere gebruik te maken van de Mesotherapie. Mesotherapie wordt met succes toegepast in de strijd tegen huidveroudering. Het moet gezien worden als een totale huidverbeteraar waarbij vooral wordt gewerkt aan de oorzaak van huidveroudering. Het vult allerlei essentiële stoffen aan in de huid. Hierdoor zijn we in staat om het huidbeeld te verbeteren.

Maar niet alleen voor een gezichtsbehandeling bent u welkom in Zwammerdam, u kunt er terecht voor uw gehele lichaam, van top tot teen. Wat dacht u van een heerlijke ontspannende massage, het volledig verzorgen van uw handen en nagels, een volledige pedicure behandeling, permanent make-up of het verlengen van uw wimpers. Het is slechts een greep van de vele mogelijkheden van Beauty Studio GoodLooking.

Naast de verscheidenheid van de soorten behandelingen en de hoge kwaliteit waarmee u behandeld wordt, is ook de serene huiselijke sfeer van de Salon een pré. De studio is makkelijk bereikbaar en heeft eigen parkeerplaatsen. In de loop der jaren heeft Monique niet alleen vrouwen maar ook steeds meer mannen in het klantenbestand. Deze doelgroep is duidelijk groeiende en ze voelen zich bij GoodLooking bijzonder op hun gemak.

Het aanstekelijke enthousiasme en de pro-actieve houding van Monique vertaald zich in een succesvolle salon met een duidelijke regio functie.

Meer weten: bezoek de website van GoodLooking.

Beauty Studio GoodLooking, Vinkebuurt 124, 2471 XD Zwammerdam, tel. 0172 477 847

Meer over Pascaud producten lees je ook hier.

De informatie behoort tot het merkendossier van Pascaud op BeautyJournaal en wordt zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Lees ook