shop Eucerin UreaRepair Plus Voetcrème 10% Urea De allerbeste crème bij droge voeten en kloofjes. Bekijken Mijn haar is mij heilig. Ik ben ook echt dol op haarproducten. Vooral olieproducten of leave-in conditioners. Gelukkig zijn ze nu ook helemaal ‘in’. Wonderolie bij Schwarzkopf De hype over Argan-olie zal nog wel even doorgaan, fabrikanten krijgen er […]

03:00 - 01:48
luistertijd 03:00 - leestijd 01:48

Mijn haar is mij heilig. Ik ben ook echt dol op haarproducten. Vooral olieproducten of leave-in conditioners. Gelukkig zijn ze nu ook helemaal ‘in’.

Wonderolie bij Schwarzkopf

De hype over Argan-olie zal nog wel even doorgaan, fabrikanten krijgen er werkelijk geen genoeg van. In 2011 kwam Schwarzkopf met BC Oil Miracle, twee finish producten op oliebasis. Dit jaar komt Schwarzkopf met een shampoo, conditioner, spray conditioner en een leave-in treatment in deze serie. Er is een technologie ontwikkeld die de moleculen van de olie zo klein kan maken dat ze het haar niet verzwaren. De shampoo uit de lijn is daardoor dan ook kristal helder, dit is uniek omdat traditionele water-olie oplossingen een wittige substantie vormen. Daarnaast is er een kans van overvoeding (zwaar maken) van vooral fijn haar. Ik heb zelf de conditioner spray getest en ben zeer onder de indruk. Mijn haar wordt makkelijk doorkambaar, de krul wordt geaccentueerd en mijn haar wordt niet vet. Zelfs de ‘day after’ is mijn haar niet vet. Al met al heb ik glanzend gezond haar als resultaat. Naast dat het doet wat het belooft zijn de prijzen ook nog eens zeer goed. Argan-olie (vijfde ingrediënt bij de conditioner spray) is in grote hoeveelheid aanwezig in de producten. De prijzen variëren van €8.50 voor de BC Miracle Oil shampoo tot €10.75 voor de BC Miracle Oil treatment. De producten zijn nu verkrijgbaar bij Schwarzkopf Professional partner salons.

Revlon haarproducten

Weet je dat wij op de redactie tot voor kort niet wisten dat Revlon ook haarproducten maakt? We kenden het alleen van de make-up en zelfs daarover hoorden we het afgelopen jaar helemaal niets meer. Revlon komt met Revlon Professional Equave. De lijn bestaat uit 4 spray conditioners (een voor hydratatie, volumizing, blond haar en sun protect), een hydraterende ontwarrende shampoo, een volume schuimproduct, glad makkende crème en een glansserum. De producten zijn op basis van keratine, de bouwstenen van het haar. De producten moeten het beschadigde haar en de schubbenstructuur herstellen, body en kracht aan het haarvezel geven en de elasticiteit van het haar verbeteren. Daarnaast belooft elk individueel product te doen waarvoor het bedoeld is, zoals beschermen tegen de zon en blond haar ‘ontgelen’. Ik heb de spray voor volume en hydratatie getest en ik ben tevreden. Mijn haar is ontward en makkelijk doorkambaar, alleen mijn krul is minder in vorm (klein nadeel). De prijzen variëren van €19.50 voor de spray conditioners en €38.00 voor gewone conditioner.

Al met al weer een aantal heerlijke producten voor het haar. Goede verzorging voor de juiste prijs vindt altijd een plaatsje op mijn beautyplank.

Lees ook:

Lees ook