shop Collistar Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt spray Deze hydraterende spray met bruinversneller, aloë vera en fijne gouddeeltjes houdt je huid soepel in de zon, en geeft glow. Onder of over je anti-zonnebrandproduct heen. Bevat géén UV-filters. Bekijken Vijf key beautytrends voor dit seizoen: Petals Power. Sea Coral. Neon. Retro. Nude. Mode-en beautytrends. Tips van onze […]

00:23 - 00:13
luistertijd 00:23 - leestijd 00:13

Vijf key beautytrends voor dit seizoen: Petals Power. Sea Coral. Neon. Retro. Nude.

Mode-en beautytrends. Tips van onze experts. Haar. Ogen. Lippen. Wangen. How to-films, inspirerende visuals & collages. Fantastische mail & win acties met o.a. Bobbi Brown, dr. Hauschka, Red Queen Carpet e.a.

INSPIRE. Prachtig vormgegeven door Joost la Housse!

GA HIER NAAR HET MAGAZINE….

Lees ook